ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποκάλυψη Κατερινόπουλου για τα Γλυκά Νερά: «Αυτά ήξερε η Καρολάιν και τη σκότωσε ο Μπάμπης»!

Οι αποκαλύψεις… δια στόματος Θανάση Κατερινόπουλου για το έγκλημα στα Γλυκά Νεράσυνεχίζονται, με τον ταξίαρχο ε.α. της Αστυνομία να σχολιάζει τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο, «σε καμία περίπτωση το κίνητρο της δολοφονίας δεν είναι η κακή σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι. Αυτό το έδειξε η στάση και η ψυχραιμία του πιλότου τόσο πριν όσο και μετά την ομολογία του. Είναι πανέξυπνος άνθρωπος. Άλλα μηνύματα ήθελε να περάσει πριν, άλλα τώρα».

Παράλληλα, τόνισε την ανάγκη να διερευνυθούν «τα πάντα όλα. Σε ένα έγκλημα ψάχνονται τα πάντα. Θα μπορούσε η Καρολάιν να ξέρει πράγματα που δεν θα έπρεπε να ξέρει».

Ιδιαίτερη ο κ. Κατερινόπουλος σημασία αποδίδει σε ένα ταξίδι που έκανε ένας εκ των Μπάμπη και Καρολάιν, με άτομο του αντίθετου φύλου, το πρώτο 12ημερο του Απριλίου στην Κρήτη, τη στιγμή που ο φονιάς συνεχίζει να είναι αμετανόητος.

«Ένας εκ των δύο, με άτομο του αντίθετου φύλου, ταξίδεψαν σε ένα χωριό έξω από τη Σούδα, για να βρουν σπίτι να το νοικιάσουν. Τότε υπήρχαν απαγορεύσεις, άρα πήγαν με εναέριο μέσο. Άρα κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάποιος ήθελε να απομακρυνθεί από τη συζυγική στέγη. Προφανώς υπήρχαν προβλήματα. Δεν ξέρουμε με τι είχαν σχέση και ποιος φταίει. Επομένως, δεν φτάνει κάποιος τελευταία στιγμή στο βρασμό ψυχής. Δεν υπάρχει βρασμός ψυχής» σημείωσε.

«Γιατί έγινε το ταξίδι, γιατί νοικιάστηκε ή όχι το σπίτι και ποιος και για πιο λόγο ήθελε να φύγει και μάλιστα μακριά» πρόσθεσε ότι πρέπει να ερευνηθούν.

Ήταν το σπίτι στη Σούδα ο λόγος του φόνου της Καρολάιν;

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Μπορεί το μεγάλο και κεντρικό μυστήριο της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Κάρολαϊν να λύθηκε με την αποκάλυψη πως ήταν εν τέλει ο σύζυγός της ο άνθρωπος που την σκότωσε, ωστόσο μια σειρά άλλων ερωτημάτων ξεδιπλώνονται σταδιακά και μέρα με τη μέρα γύρω από την όλη ιστορία. Ένα από αυτά έχει να κάνει με το αν ο θύτης έδρασε μόνος του ή είχε και κάποιο συνεργό.

Γενικότερα, η αίσθηση πως πίσω από τη δολοφονία κρύβεται κάτι άλλο που ακόμα δεν έχει έρθει στην δημοσιότητα είναι διάχυτη και υπερτονίζεται σχεδόν σε κάθε τηλεοπτική παρέμβαση που κάνουν τα υψηλόβαθμα στελέχη της αστυνομίας, που έχουν καταπιαστεί με την υπόθεση είτε επίσημα είτε ανεπίσημα. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος στην ΕΡΤ, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ εξέφρασε υποψίες πως ο 33χρονος πιλότος εμπλεκόταν σε παράνομες ενέργειες που η γυναίκα του γνώριζε και δεν ενέκρινε.

 Γλυκά Νερά: Πιστεύουν πως το σπίτι στη Σούδα κρύβει το πραγματικό λόγο που ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν!

Μπόλικα ερωτήματα γεννά και το γεγονός ότι σύμφωνα με έρευνα, πρόσφατα ένα από τα δυο μέλη του ζευγαριού είχε ταξιδέψει στην Κρήτη προκειμένου να βρει σπίτι προς ενοικίαση. Κατά πολλούς το ξεδιάλυμα αυτού του γεγονότος θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το ξεδιάλυμα όλης της υπόθεσης συνολικά. «Ποιος από το ζευγάρι είχε ταξιδέψει στην Κρήτη, κοντά στις 10 Απρίλη, και είδε και σπίτι για να νοικιάσει στην Σούδα και για ποιον λόγο; Είναι κάτι αυτό, πιστεύω θα το ψάξουν αυτό οι Αρχές. Είναι πάρα πολύ καλή πληροφορία, βεβαίως μπορούν να βρουν και το πρόσωπο που νοίκιαζε τα σπίτια και να τους δώσει κατάθεση. Ήταν ο άνδρας, ήταν η γυναίκα; Ήταν μόνοι τους; Ήταν με παρέα;”, αναρωτήθηκε με νόημα ο Θανάσης Κατερινόπουλος στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο ίδιος μάλιστα, σε άλλη τηλεοπτική του παρέμβαση στον Alpha έκανε λόγο για δυο «περίεργες» πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά των αστυνομικών. «Η μία αφορούσε επιστήμονα τον οποίο επισκέπτονταν και η δεύτερη δεν είναι για τον αέρα, έλεγε συγκεκριμένα πράγματα. Το τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η γλώσσα του σώματος αυτού του ανθρώπου. Αυτά με οδήγησαν στο να είμαι σίγουρος 100% ότι είναι αυτός και είπα από το πρώτο βράδυ να μπουν όλα στο κάδρο. Είπα ότι όλοι είναι ύποπτοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο», ήταν τα λόγια του.

«Η υπόθεση δεν τελείωσε. Συνελήφθη ένας άνθρωπος, ομολόγησε. Ο ανακριτής έχει δουλειά και αν χρειαστεί τη συνδρομή της αστυνομίας μπορεί να τη ζητήσει νομιμότατα. Μπορεί να υπάρχει συνεργός σε άλλα επίπεδα, σε άλλες φάσεις. Να μην μένουμε σε μια ζηλοτυπία και ένα καβγαδάκι. Εδώ υπάρχει ουρά και πρέπει οι Αρχές να φτάσουν στο τέρμα, να δουν και την δεύτερη κουρτίνα που υπάρχει πίσω από αυτό το έγκλημα. Η πρώτη κουρτίνα είναι πιάσαμε τον δράστη, θα μπει φυλακή. Δεύτερη κουρτίνα υπάρχει; Η άποψη μου είναι ναι. Και πόσοι εμπλέκονται; Όχι στη δολοφονία -στη δολοφονία αυτός είναι ο δράστης- αλλά σε άλλο σύστημα το οποίο τον οδήγησε στην δολοφονία της συζύγου του για άλλους λόγους», τόνισε μεταξύ άλλων.

 Γλυκά Νερά: Πιστεύουν πως το σπίτι στη Σούδα κρύβει το πραγματικό λόγο που ο Μπάμπης σκότωσε την Καρολάιν!

Κρύβεται άραγε πίσω από το σπίτι στην Σούδα, το οποίο εν τέλει ποτέ δεν νοικιάστηκε, το αληθινό κίνητρο του δολοφόνου. Και το κυριότερο, θα μαθευτεί ποτέ το τι ισχύει ή θα μείνουμε για πάντα με την παρούσα εκδοχή, που είναι και η μοναδική επίσημη για την ώρα; Για να γίνει το πρώτο θα πρέπει ο δράστης να μιλήσει και να μην επιμείνει στα όσα μέχρι τώρα έχει πει. Όπως και να έχει, πολύ σύντομα θα φανεί τι από τα δυο θα ισχύσει: ή ένα ακόμα κεφάλαιο θα ξεδιπλωθεί ή απλά η ιστορία θα σβήσει κάτω από την έλλειψη περεταίρω στοιχείων, ομολογιών και αποκαλύψεων.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ