ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκάλυψη LiveNews: Όλο το σημείωμα της 35χρονης – «Θα φύγω από την ζωή του ή θα με διώξει;»

Το σύνολο του σημειώματος που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης που φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega.

Το σύνολο του ιδιόχειρου σημειώματος της 35χρονης, που φέρεται να επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα, απόσπασμα του οποίου περιείχε το διαβιβαστικό της αστυνομίας στον εισαγγελέα αποκάλυψε σήμερα το Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Μιλώντας στην εκπομπή ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης κατηγορούμενης, το οποίο βρήκαν οι αρχές στο σπίτι της.

Όπως ανέφερε το σημείωμα περιστρέφεται γύρω από τον 40χρονο, που φέρεται να ήταν το μήλον της έριδος κατά την εκτίμηση της 35χρονης.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείο. «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;», προσθέτει σε άλλο σημείο.

Από την εξέταση του 40χρονου, προέκυψε ότι η αιτία αυτής της επίθεσης ήταν ανύπαρκτη και ζήτημα καθαρά της εμμονής της 35χρονης. Ο 40χρονος, όπως προκύπτει, όχι μόνο αδιαφορούσε επιδεικτικά για την 35χρονη, αλλά δεν την είχε καν καταχωρημένη στο κινητό του. Ο ίδιος μάλιστα, σημείωσε ότι δεν ήξερε ότι η Ιωάννα ήταν εκείνη που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Δείτε το βίντεοΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ