ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αποκάλυψη στο Live News – Ελεύθερη η μετακίνηση σε Κρήτη, Ρόδο και Κέρκυρα;

Η κυβέρνηση φέρεται να σκέφτεται την ελεύθερη μετακίνηση σε τρία μεγάλα νησιά που έχουν χαμηλά έως ελάχιστα κρούσματα κορονοϊού.

Αυτά τα νησιά είναι η Κρήτη, η Ρόδος και η Κέρκυρα και η απόφαση αυτή είναι πολύ πιθανό να υλοποιηθεί από την ερχόμενη Δευτέρα.

Η κυβέρνηση φέρεται να προσανατολίζεται στην ελευθερία μετακινήσεων σε τρία μεγάλα νησιά της χώρας τα οποία έχουν από ελάχιστα έως καθόλου κρούσματα κορονοϊού. Τα νησιά αυτά είναι η Κρήτη, η Ρόδος και η Κέρκυρα σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Live News με το Νίκο Ευαγγελάτο.

Πτήσεις από Φρανκφούρτη για Αθήνα στις 18 Μαΐου ανακοίνωσε η Lufthansa

Σύμφωνα με ανακοίνωση η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa θα ξεκινήσει πτήσεις από Φρανκφούρτη προς Αθήνα στις 18 Μαΐου.

Μετά από δυο μήνες η Lufthansa θα ξεκινήσει και πάλι τις πτήσεις και εκτός από τη Φρανκφούρτη μέσα στον Μάιο θα αρχίσουν και πάλι οι πτήσεις από το Μόναχο. Τον Ιούνιο θα πραγματοποιούνται και πτήσεις με προορισμό τη Μαγιόρκα σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Open.

Σύμφωνα με την Lufthansa από τον Ιούνιο θα αρχίσει να εξυπηρετεί και πάλι γύρω στους 60 προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα ανάμεσα στους κορυφαίους προορισμούς θα είναι η Κρήτη και η Μαγιόρκα.ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ