ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποκάλυψη Θάλειας Ματίκα: Τι είχε δει από τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη, και έκοψε επαφές

Για τη σχέση της με τον κουμπάρο της, Πέτρο Φιλιππίδη, μίλησε μεταξύ άλλων η Θάλεια Ματίκα στη νέα της συνέντευξη στη Μαρία Σοφιανού για το περιοδικό «Λοιπόν».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε παντρέψει την ηθοποιό με τον σύζυγό της,  Τάσο Ιορδανίδη, το 2011, με την ίδια να αποκαλύπτει πως σταμάτησε να έχει επαφές μαζί του δύο χρόνια μετά.

Καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου. Ένας από τους κατηγορούμενους, ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι κουμπάρος σας. Σας έχει στοιχίσει όλο αυτό;

«Θέλω να πω καταρχάς ότι με τον Πέτρο Φιλιππίδη έχουμε χαθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια, εννιά για την ακρίβεια, για προσωπικούς λόγους, που δεν θα ήθελα να αναφερθούν δημόσια. Από εκεί και πέρα όταν άρχισαν να βγαίνουν αυτές οι καταγγελίες μέσα στην καραντίνα, μας επηρέασε πάρα πολύ, αρρωστήσαμε.

Περάσαμε δύο μήνες σε κατάσταση σοκ. Ναι μεν ξέραμε ποιοι άνθρωποι ήταν κακότροποι στο χώρο, αλλά στο πού έφτασε όλο αυτό, πραγματικά, εμένα προσωπικά δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου. Σε κάθε περίπτωση το να είναι προφυλακισμένοι για τόσο βαριά και σοβαρά αδικήματα δύο άνθρωποι που γνωρίζεις πραγματικά τι να πεις;».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ