ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκάλυψη «βόμβα» για τα παιδιά από την Πάτρα: Οι γιατροί της Τζωρτζίνας είχαν καλέσει το «Χαμόγελο του Παιδιού» γιατί είχαν υποψίες (βίντεο)

Γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου είχαν ζητήσει τη συνδρομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» καθώς είχαν παρατηρήσει πως «κάτι δεν πήγαινε καλά» με την οικογένεια από την Πάτρα που είχε ήδη χάσει δύο παιδιά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το «θρίλερ» με την υπόθεση των νεκρών κοριτσιών της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Σύμφωνα το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Alpha, οι γιατροί στο νοσοκομείο της Πάτρας – στο οποίο νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα – ειδοποίησαν το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά την πρώτη ανακοπή που υπέστη το 9χρονο παιδί.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που καλείται η συγκεκριμένη ΜΚΟ όταν κάποιο παιδί νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, ωστόσο δεν υποβάλλεται παρά σε ορισμένες περιπτώσεις το αίτημα.

Οι γιατροί λοιπόν – όταν είχαν πια φύγει τα δύο παιδιά της οικογένειας και όταν μπήκε στο Καραμανδάνειο και έπαθε ανακοπή που την άφησε τετραπληγική – άρχισαν να αισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ σε πρώτη φάση ζητήθηκε συνδρομή ψυχολόγου – την οποία αρνήθηκαν οι γονείς – σε δεύτερη φάση οι γιατροί κατήγγειλαν πως έχουν κάποιες υποψίες για την υπόθεση.

Τότε, ήταν που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τους κάλεσε να απευθυνθούν στην εισαγγελία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επικοινωνία των γιατρών με το Χαμόγελο του Παιδιού έγινε τον Απρίλιο του 2021, ενώ την είδηση επιβεβαίωσε και η Μαίρη Μαρκάτη, ψυχολόγος του «Χαμόγελο του Παιδιού».

dikaiologitika.gr

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ