ΔΙΑΦΟΡΑ

Αποκάλυψη «βόμβα» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Μαρτυρία «φωτιά» από γιατρό – «Δε φώναξε ούτε βοήθεια για το παιδί της» (video)

 

Αποκαλύψεις «φωτιά» για τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που συνελήφθη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, έκανε η δημοσιογράφος Ρεγγίνα Σπυράτου στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Έναν αργό, πολυήμερο θάνατο και ανείπωτα βασανιστήρια μέχρι η μικρή Τζωρτζίνα να αφήσει την τελευταία της πνοή σκιαγραφούν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών που βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.

Μια νοσηλεύτρια περιγράφει πως στις 29/1 στις 2.30 το μεσημέρι, η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια αντιλαμβάνεται την Πισπιρίγκου να την πλησιάζει περπατώντας προς το γραφείο νοσηλείας, σαν να έψαχνε κάποιον νοσηλευτή. Σαν να μην είχε γίνει κάτι σοβαρό. Ο τρόπος που περπατούσε, λέει η νοσηλεύτρια, και ότι δεν καλούσε σε βοήθεια, της έδωσαν την εντύπωση ότι ζητούσε π.χ. ένα σεντόνι. Την πλησίασε και της είπε κάτι χαμηλόφωνα. Τόσο χαμηλόφωνα που η γυναίκα δεν κατάλαβε.

Όταν η νοσηλεύτρια αντιλήφθηκε ότι το παιδί μέσα στο δωμάτιο έχει καινούριο επεισόδιο, μέσα σε δευτερόλεπτα φώναξε τους γιατρούς, άρχισαν και έτρεχαν όλοι στο θάλαμο του παιδιού. Κατά την είσοδό τους, είδαν ότι το παιδί είχε μελανιάσει, ήταν απνοϊκό και τόσο η γιατρός, όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο με το παιδί δεν ακουγόταν. Αμέσως το παιδάκι διασωληνώθηκε και λίγο αργότερα κατέληξε.

Σε αυτό το επεισόδιο, η μητέρα ήταν ψύχραιμη την ώρα που οι γιατροί έκαναν μία απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσουν το παιδί» είπε μεταξύ άλλων η Ρεγγίνα Σπυράτου στον Alpha.

Κάποια λόγια της μητέρας, ένα 24ωρο νωρίτερα, ήταν σαν να είχαν προαναγγείλει τον θάνατο του παιδιού της στους γιατρούς. «Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει δει κανένας ακόμα» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

https://player.glomex.com/integration/1.701.2/iframe-player.html?integrationId=40599z13jxwy8hnd&playlistId=v-ciy2zch36ye9&playlistIndex=0&origin=glomex-player&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.athensmagazine.gr%2Farticle%2Fnews%2Fellada%2F561858-apokalypsh-bomba-gia-th-royla-pispirigkoy-martyria-fwtia-apo-giatro-de-fwnakse-oyte-bohtheia-gia-to-paidi-ths-video%3Ffbclid%3DIwAR2isXmmR9iRNYaELvuXMrpr8U_bk1Jz–ENqr8Yd7kayiahJtQCqLk0blE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ