ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη βόμβα: Ναρκεμπόριο το μεγάλο μυστικό του πιλότου – Τον ανακάλυψε η Καρολάιν και την σκότωσε;

Έκανε εμπόριο ναρκωτικών ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος;

Μια τρομερή αποκάλυψη φέρνει η εφημερίδα Espresso και έχει να κάνει με το κίνητρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ώστε να δολοφονήσει την σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς!

Σύμφωνα με την εφημερίδα πίσω από την δολοφονία υπάρχει… ναρκεμπόριο με πρωταγωνιστή τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος (σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα) φέρεται να μπλέκεται και σε κύκλωμα ναρκωτικών!

Μάλιστα, όπως αναφέρει η Espresso, αυτό ήταν και το κίνητρο για να σκοτώσει την 20χρονη Καρολάιν, αφού φέρεται να είχε ανακαλύψει τις περίεργες δουλειές του άνδρα της!

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας 

 

Ναρκεμπόριο το μεγάλο μυστικό του πιλότου; Τον ανακάλυψε η Καρολάιν και την σκότωσε;

 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Οι κινήσεις του πιλότου αφότου έπνιξε την Καρολάιν – Τα μηνύματα που έλαβε όταν έγινε γνωστό ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τις κινήσεις που έκανε ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος μετά τον πνιγμό της Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου, αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Επίσης, αίσθηση προκαλούν όσα λέει ο πνευματικός αδελφός της Καρολάιν στο MEGA, ο 29χρονος σήμερα Άγγελος τον οποίο έχει βαπτίσει η μητέρα της

O 32χρονος κατηγορούμενος χρειάστηκε ακριβώς δύο ώρες από την ώρα που έπνιξε την Καρολάιν, για να θανατώσει τον σκύλο, να σκηνοθετήσει ληστεία, να βάλει τη μικρή Λυδία δίπλα στη νεκρή μαμά της, να δεθεί και να αρχίσει να καλεί την αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου.

Ειδικότερα:

  • στις 04:11 σκότωσε την Καρολάιν
  • στις 6:12:59 ο δράστης κάλεσε για πρώτη φορά το 100, υποτίθεται με τη μύτη. Εκτός από τη γειτόνισσα κάλεσε και σε ένα άλλο τηλέφωνο που είναι εταιρικό.

Υποτίθεται είναι δεμένος και έχει την άνεση να καλεί το 100, τη γειτόνισσα και ένα εταιρικό τηλέφωνο. Oι αρχές έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία της εταιρίας στην οποία κάλεσε ο πιλότος και μένει να δούμε ποια είναι η «σχέση» του κατηγορουμένου με αυτό τον αριθμό.

Όταν έφτασε η αστυνομία άρχισε να παρουσιάζει το σενάριο που είχε στήσει. Κάλεσε εκ νέου τη γειτόνισσα κι έναν σταθερό αριθμό. Η είδηση είχε γίνει ήδη γνωστή και οι φίλοι του, αγνοώντας ότι είναι αυτός ο δολοφόνος, του έστελναν μηνύματα συμπαράστασης.

  • Το πρώτο, το οποίο έλαβε στις 8:31:51, ήταν γραμμένο στα αγγλικά κι έλεγε: «Έχεις την υποστήριξή μας. Ό,τι χρειαστείς να μας το πεις».
  • Το δεύτερο, το έλαβε, στις 8 :53 :09. «Φίλε μου ό,τι θέλεις είμαι εδώ! Δύναμη εύχομαι αδερφέ μου, σε αγαπάμε και είμαστε μαζί σου» έγραφε.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ