ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στις ιρλανδικές διαβάσεις της παραλίας Αφάντου

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Αφάντου  , Πεταλούδων κ. Αναστάσιος Σπανός αναφέρει τα εξής:

Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι ζημιές που προκλήθηκαν μετά από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων (βροχοπτώσεις – πλημμύρες) και στις 2 ιρλανδικές διαβάσεις στην Παραλία Αφάντου.

Το έργο περιελάμβανε χωματουργικές εργασίες, καθαιρέσεις οπλισμένου σκυροδέματος, κατασκευή τοιχίων, τσιμεντοστρώσεις με οπλισμένο σκυρόδεμα και τμηματικές ασφαλτοστρώσεις.

 

Κατά μήκος της Ιρλανδικής τοποθετήσαμε φωτιστικά σώματα  σε συνδυασμό με την επέκταση του Δημοτικού Φωτισμού, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προσβασιμότητα σε πεζούς και διερχόμενα οχήματα.

Με τις παρεμβάσεις μας στον τομέα των υποδομών, στοχεύουμε στην τουριστική αναβάθμιση και ανάδειξη της περιοχής, συμβάλλοντας στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής με έργο ορατό και μετρήσιμο.

Όλοι μαζί καθημερινά, με την καθοδήγηση και τη στήριξη του Δημάρχου μας Αντώνη Καμπουράκη, δίνουμε την μάχη με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας.

Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ