ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Απολυμάνσεις και αποψιλώσεις στην Δημοτική Ενότητα Λινδίων και Νότιας Ρόδου

 

Φωτογραφία αρχείου

Στα πλαίσια των μέτρων πρόληψης  για την προστασία των  κατοίκων και των εργαζόμενων  από την πανδημία του κορωνοιού, που πλήττει και την χώρα μας, η Δημοτική Ενότητα Λινδίων και Νότιας Ρόδου προέβη άμεσα στην απολύμανση του χώρου εργασίας του Προσωπικού, καθώς και των  κοινοτικών καταστημάτων των Λαέρμων, Λάρδου, Απολλακιάς, Κατταβιάς, ΚΕΠ Λαρδου και ΚΕΠ Γενναδίου που δέχονται την μεγαλύτερη προσέλευση πολιτών.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις που αφορούν την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής, και συγκεκριμένα επισκευάσθηκε ο ηλεκτροφωτισμός στην περιοχή Αρκεφτας Πεύκων,  που  ταλαιπωρούσε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Συνεχίζονται οι αποψιλώσεις στους οικισμούς της  Δημοτικής Ενότητας Λινδίων. Μέχρι στιγμής έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο κοιμητήριο  Κοινότητας Λίνδου καθώς και στην περιοχή της Κοινότητας Καλάθου, κατά μήκος της επαρχιακής οδού Ρόδου Λίνδου, με καθαρισμούς και κλαδέματα των δέντρων. Ακολουθούν το επόμενο διάστημα οι εργασίες αποψιλώσεων σε όλα τα χωριά της Ενότητας Λινδίων, εν όψει και των εορτών του Πάσχα.
Στην δύσκολη χρονική συγκυρία που βιώνουμε, μεταφέρουμε τις ευχές όλων μας και του Δημάρχου να τελειώσει σύντομα ο εφιάλτης της πανδημίας, και να σας διαβεβαιώσουμε ότι παρά τα αυστηρά μέτρα προστασίας και τις ελλείψεις στο προσωπικό των υπηρεσιών καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη των προγραμματισμένων εργασιών των Ενοτήτων .
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ν. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ