ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Aria Hotels: Δεύτερο boutique ξενοδοχείo στη Σύρο

 

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, απαντούν στην αυξημένη τουριστική ζήτηση στη Σύρο με μια δεύτερη πρόταση διαμονής, το Pafsilipon Suites.

Το boutique ξενοδοχείο βρίσκεται στο ακρωτήρι της περιοχής Βαπόρια, επεκτείνεται με σουίτες, με στόχο να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερους επισκέπτες σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το Pafsilipon Suites, οφείλει το όνομά του στην αρχαία ελληνική λέξη παυσίλυπος (παύω + λύπη), βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της Ερμούπολης. Το boutique ξενοδοχείο διαθέτει ήδη 2 σουίτες, τη la Seniora Suite και την el Angel Suite, και προσθέτει άλλες 5 ολοκαίνουργιες σουίτες με πανοραμική θέα στο Αιγαίο πέλαγος. «Ο κήπος, που περιβάλλει τις σουίτες, αποτελεί έναν από τους μοναδικούς κήπους της Ερμούπολης και περιλαμβάνει sundeck με υδάτινα στοιχεία, καθώς και jacuzzi για μονάδες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι 7 σουίτες διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στη θάλασσα και μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 4 άτομα, προσφέροντας ιδιωτικότητα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα.  

«Πρεσβεύοντας την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, τα Aria Hotels στοχεύουν στη στρατηγική ενίσχυση του χαρτοφυλακίου τους, ώστε να προσελκύουν σύγχρονους ταξιδιώτες και να απαντούν αποτελεσματικά στις ανάγκες τους. Το διευρυμένο χαρτοφυλάκιό τους περιλαμβάνει 70 ακίνητα σε διαφορετικούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς σε όλη τη χώρα, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας, αναδεικνύοντας παράλληλα τον πολιτισμό και την ιστορία της Ελλάδας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα https://www.ariahotels.gr/hotels/pafsilipon-suites/.

ot.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ