ΔΙΕΘΝΗ

Αστέρας του Tik Tok χάκαρε το iPad της 5χρονης κόρης του, εντόπισε και σκότωσε την πρώην γυναίκα του

Ένας 29χρονος σταρ του Tik Tok βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον σύντροφό της σε πολυκατοικία στο Σαν Ντιέγκο. Μάλιστα, φέρεται πρώτα να είχε παραβιάσει το ipad της 5χρονης κόρης του σε μια προσπάθεια να τους «πιάσει» μαζί.

Πρόκειται για τον 29χρονο Ali Abulaban με το όνομα JinnKid στο TikTok και έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο διαδικτυακούς ακόλουθους και συνήθως δημοσιεύει κωμικά video και μιμήσεις διασημοτήτων. Χαρακτηριστική μίμηση αυτή του Tony Montana στο «Scarface».

Ο Ali Abulaban, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, κατηγορείται για την δολοφονία της εν διαστάσει γυναίκας του, της 28χρονης Ana Abulaban, και του φίλου της Rayburn Cadenas Barron.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαριές και μπορεί να ζητηθεί ακόμη και θανατική ποινή εάν καταδικαστεί. Ο ίδιος ωστόσο στο Ανώτατο Δικαστήριο του Σαν Ντιέγκο δήλωσε αθώος.

Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, η 28χρονη είχε ζητήσει να φύγει από το διαμέρισμά τους, στον 35ο όροφο όπου ζούσαν, στις 18 Οκτωβρίου και τον κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία.

Ο Abulaban, φέρεται να έφυγε από το σπίτι και έμεινε για τρεις ημέρες σε ξενοδοχείο.

Το χακάρισμα…

Όμως επέστρεψε και εγκατέστησε εφαρμογή ακρόασης στο iPad της 5χρονης κόρης του όταν το σπίτι ήταν άδειο. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ο Ali Abulaban άκουσε αργότερα την ίδια ημέρα μέσω της εφαρμογής τη σύζυγό του να μιλάει και να γελάει με τον φίλο της Rayburn Cadenas Barron. Τότε ο 29χρονος Tik Toker επέστρεψε στο διαμέρισμα και φέρεται να πυροβόλησε τον Barron τρεις φορές πριν πυροβολήσει τη γυναίκα του στο κεφάλι.

Οι κινήσεις του Ali Abulaban πριν εισβάλει στο διαμέρισμά, όπως αναφέρει η Daily Mail, φαίνεται πως έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας.

Πριν καλέσει ο ίδιος την αστυνομία πήρε τη κόρη του από το σχολείο. 45 λεπτά αργότερα συνελήφθη στο αυτοκίνητο με το παιδί.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ