Γυναίκες

Ατελείωτη τζουτζούκα! Δείτε την κορμάρα της Μαρίας Ματσούκα – Σόι πάει το πράγμα

Η Μαρία Ματσούκα είναι ένα θηλυκό που δεν μπορείς να ξεχάσεις.

Ξανθιά, με σμιλευμένο κορμί και πληθωρική, έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την αδερφή της, Δήμητρα.

Λίγα λόγια για την Μαρία Ματσούκα

Η Μαρία Ματσούκα είναι το μικρότερο παιδί της οικογένειας Ματσούκα. Γεννήθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα και είναι κριός στο ζώδιο. Η οικογένεια της ασχολείται με τα καλλιτεχνικά κάτι που επηρέασε κι αυτήν στην ζωή της.

Ο πατέρας της Δημήτρης είναι επαγγελματίας τραγουδιστής με πολλά χρόνια εμπειρία στο χώρο. ενώ η αδερφή της, είναι η γνωστή σε όλους μας ηθοποιός Δήμητρα Ματσουκα.

Η Μαρία από τότε που θυμάται τον εαυτό της, της αρέσει ο χορός γι’ αυτό και από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπαλέτο. Παράλληλα έπαιζε βόλεϊ και πήγαινε κολυμβητήριο.

Μαζί με την αδερφή της Δήμητρα διαβάζανε τα μαθήματα του σχολείου και κάνανε όνειρο για το μέλλον.Τελειώνει το λύκειο και αποφασίζει να σπουδάσει σκηνοθεσία κάτι που στην πορεία δεν την κέρδισε και δοκιμάζει την τύχη της στο τραγούδι.

Η Μαρία εκτός από το τραγούδι, τα τελευταία χρόνια αποφάσισε ν’ ασχοληθεί και με τα ρούχα. Έχει κάνει δική της συλλογή με μαγιο.

Το 2015 το καλοκαίρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Θέμη Γιαννιτσα, μία σχέση που κρατούσε από πολύ μικρή ηλικία, καθώς η Μαρία και ο Θέμης γνωρίζονταν από παιδιά, επειδή οι μητέρες τους ήταν πολύ καλές φίλες.

loading…