ΔΙΑΦΟΡΑ

Αθήνα: Συναγερμός σε εστιατόριο στο κέντρο – Τον ρώτησαν αν έχει τραπέζι, κατέβασε το παντελόνι του και αυνανίστηκε

 

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Ένας άντρας μπήκε στο κατάστημα και μόλις η 23χρονη σερβιτόρα τον πλησίασε και τον ρώτησε αν έχει κάνει κάποια κράτηση, εκείνος κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυνανίζεται.

Έντρομη η νεαρή έβαλε τις φωνές και ο «πελάτης» άνοιξε την πόρτα και εξαφανίστηκε. Την επόμενη μέρα η εργαζόμενη κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και ο δράστης αναζητείται.

 

αθήνα εστιατόριο αυνανισμός

 

Αίσχος και αηδία στην Πάτρα: Διανομέας αυνανιζόταν ενώ παρέδιδε καφέ – Γδύθηκε μπροστά σε πελάτισσα

Να παρενόχλησε νεαρή κοπέλα αφού της παρέδωσε τον καφέ της φέρεται να έκανε διανομέας στην Πάτρα.

Όπως περιγράφει μια 35χρονη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», η νεαρή κοπέλα είχε φτάσει στη δουλειά και παρήγγειλε ένα καφέ. Λίγα λεπτά μετά η παραγγελία της έφτασε, μόνο που τα όσα ακολούθησαν προκαλούν φρίκη.

«Έπαθα σοκ. Άφησε τον καφέ σε είσοδο πολυκατοικίας, τον παρέλαβε μία νεαρή και στη συνέχεια έβγαλε έξω το μόριό του και αυνανιζόταν». Η 35χρονη περιγράφει με αυτά τα λόγια τα όσα βίωσε χθες στις 09.30 το πρωί στην οδό Καραϊσκάκη, λίγα μέτρα πιο μακριά από το Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού με πρωταγωνιστή νεαρό ντελιβερά.

Έβγαλε το μόριό του και τον είδε από την τζαμαρία

Ο διανομέας όπως λέει έβγαλε το μόριό του ενώ βρισκόταν μέσα στην πολυκατοικία όμως καταλάβαινε πως η 35χρονη μπορούσε να το δει μέσα από την τζαμαρία. Η γυναίκα μπήκε γρήγορα μέσα στον χώρο εργασίας της, ενώ ο νεαρός συνέχισε απτόητος και στη συνέχεια ανέβηκε στο μηχανάκι του και επέστρεψε στη δουλειά του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, η γυναίκα δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία όμως είναι έτοιμη να το πράξει ενώ όπως είπε την επόμενη φορά θα φροντίσει ακόμη και να φωτογραφίσει τον ανώμαλο νεαρό ώστε να έχει και αποδεικτικά στοιχεία για την «δράση του».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ