ΔΙΑΦΟΡΑ

Αθλιότητα Πορτοσάλτε: Αποκάλεσε «ψέκια» συγγενείς νεκρού που ζήτησαν νεκροψία! (videο)

 

Φαίνεται πως η διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ «απάλλαξε» τον Άρη Πορτοσάλτε και από τον τελευταίο ηθικό φραγμό και την οποιαδήποτε σκέψη τήρησης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Τα… κατορθώματά του σε ό,τι αφορά την ισοπέδωση ηθικής, δεοντολογίας και ενσυναίσθησης (αν διέθετε ποτέ…) ήταν σχεδόν καθημερινά. Τη μία εισηγείται να εμβολιάζονται οι πολίτες με το ζόρι, την άλλη … δίνει γραμμή στην κυβέρνηση να κόψει τη σύνταξη στους ανεμβολίαστους συνταξιούχους, την τρίτη προτείνει να μένουν οι ανεμβολίαστοι εκτός ΜΕΘ.

Ωστόσο, την Παρασκευή (22/10) σε ένα κρεσέντο δημοσιογραφικής αλητείας ξεπέρασε κάθε όριο και έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει «ψέκια» τους συγγενείς ενός 66χρονου που ζήτησαν νεκροψία για να διαπιστώσουν αν ο άνθρωπός τους πέθανε όντως από κορωνοϊό.

«Οι συγγενείς ενός 66χρονου ανεμβολίαστου που πέθανε απαίτησαν να πάει δικός τους εμπειρογνώμονας να κάνει νεκροψία. Έγινε η νεκροψία και κατεδείχθη ότι ο 66χρονος έφυγε από τον κορωνοϊό. Δηλαδή ψέκια συγγενείς πείστηκαν από τη νεκροψία ότι έφυγε από κορωνοϊό», είπε χαρακτηριστικά.

Δηλαδή ο δημοσιογράφος ψέγει τους συγγενείς ενός νεκρού για το γεγονός ότι ακολούθησαν ως είχαν δικαίωμα μια καθ’ όλα νομότυπη διαδικασία βγάζοντας μάλιστα και καταδικαστικό πόρισμα σα να είναι ο ίδιος δικαστής. Και όχι μόνο τους ψέγει, αλλά χρησιμοποιεί έναν άκρως «ρατσιστικό» -πλην όμως… μοδάτο για τα «πετσωμένα» κανάλια- χαρακτηρισμό ότι όποιος για τους όποιους λόγους του δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί είναι «ψέκι».

Κατά τον Άρη Πορτοσάλτε δηλαδή είναι ψεκασμένος όποιος δεν ακούει τους ειδικούς γιατρούς-τηλεαστέρες που έχοντας -μην ξεχνάμε- το ακαταδίωκτο για όποια συμβουλή δώσουν και όποια συνέπεια-παρενέργεια κι αν έχει αυτή, κάνουν πλύση εγκεφάλου υπέρ των εμβολίων.

Και όλα αυτά να τα λέει κάθε φορά από ένα κανάλι που εκπέμπει σε δημόσια συχνότητα.

Και εντάξει, ο ίδιος με τη διαγραφή του έχασε και το τελευταίο ίχνος ντροπής και αποθρασύνθηκε εντελώς. Και η ΕΣΗΕΑ από την πλευρά της έκανε το έσχατο που μπορούσε από θεσμικής άποψης: Τον διέγραψε.

Το «κανάλι του», όμως, όπως συνηθίζει να το λέει, ο ΣΚΑΪ, πώς είναι δυνατόν να επιτρέπει να ακούγονται συνεχώς τέτοιες εκφράσεις και απόψεις;

Προφανώς επειδή… μπορεί. Επειδή δηλαδή το ΕΣΡ που οφείλει να επέμβει, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Ως πότε, άραγε θα επιτρέπει σε κάποιον κατ’ ευφημισμόν δημοσιογράφο να καθυβρίζει καθημερινά μερίδα Ελλήνων πολιτών σε live μετάδοση χωρίς να παρεμβαίνει για να σταματήσει αυτό το αίσχος;

Δείτε παρακάτω το νέο κατόρθωμα του Άρη Πορτοσάλτε που, όσο δεν προχωρούν οι εμβολιασμοί, τόσο περισσότερο αποθρασύνεται:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ