ΕΛΛΑΔΑ

Bόμβα Κούγια για δολοφονία Άλκη: «Ιδού η ανατριχιαστική φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Σαββίδης»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στις κάμερες, στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, σήμερα, Τρίτη και προκάλεσε αίσθηση αναφερόμενος στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, κ. Γιώργος Σαββίδης.

Ειδικότερα, ο γνωστός ποινικολόγος, μετά από εντολή που του έδωσαν οι γονείς του Άλκη, αναφέρθηκε σε μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει Γιώργος Σαββίδης, αμέσως μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη, στην Τούμπα.

Η βόμβα του Αλέξη Κούγια για τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Γιώργος Σαββίδης

Όπως υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας, δείχνοντας στο κινητό του την επίμαχη φωτογραφία, ώστε να την καταγράψουν οι δημοσιογράφοι, «οι γονείς του Άλκη μου έδωσαν μια εντολή σήμερα, την οποία είμαι υποχρεωμένος να διεκπεραιώσω. Θέλω να σας δείξω κάτι που είναι συγκλονιστικό. Οι γονείς μου έδωσαν εντολή να το κάνω, με την ελπίδα να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Μου ζήτησαν να σας δημοσιοποιήσω αυτή τη φωτογραφία. Αυτή η φωτογραφία παραδόθηκε και είναι η φωτογραφία που ανήρτησε ο Γιώργος Σαββίδης μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει».

Η φωτογραφία που έδειξε ο γνωστός δικηγόρος, δείχνει ένα μαχαίρι καρφωμένο σε ένα ξύλινο τραπέζι.

 

Στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρίσκονταν οι γονείς του Άλκη και οι δυο φίλοι του, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, πριν από μια εβδομάδα, στην περιοχή Χαριλάου, από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Σκοπός της επίσκεψης στα δικαστήρια ήταν η συνάντηση με την 7η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και διά του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αναμένεται να λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας, ώστε να ενημερωθούν για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα.

Οι φίλοι του Άλκη παρακολουθούνται,τόνισε ο Αλέξης Κούγιας

«Τα παιδιά ήταν προηγουμένως στο λεγόμενο πάρκο του Άρη, μαζί με άλλα άτομα, συνομήλικα τους, πίνοντας καφέδες και συζητώντας. Είναι βέβαιοι ότι τους παρακολούθησαν. Υπήρχαν κάποιοι εκεί και τους απομόνωσαν» επεσήμανε ο Αλέξης Κούγιας, εξερχόμενος από τα δικαστήρια.

Αλέξης Κούγιας φωτογραφίαΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ