ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Διάρρηξη σε σπίτι σε 98 δευτερόλεπτα, έφυγαν με ένα χρηματοκιβώτιο (vid)

Λιγότερο από δυο λεπτά κράτησε η εισβολή διαρρηκτών σε διαμέρισμα της περιοχής του Χαλανδρίου.

Μέσα σε μόλις 98 δευτερόλεπτα κατάφεραν δυο διαρρήκτες να μπουν σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι και να φύγουν με ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 15.000 ευρώ.

Ωστόσο δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με αποτέλεσμα να τους καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Live News» έχουν καταγραφεί πεντακάθαρα τα χαρακτηριστικά των δραστών. Οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν τη διάρρηξη, γυρνώντας από τη δουλειά τους.

Κλιμάκια της σήμανσης και ασφάλειας έφτασαν στο διαμέρισμα προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Πώς έγινε η ληστεία

Οι διαρρήκτες μπήκαν στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου πρωινές ή μεσημεριανές ώρες, από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας και αμέσως όπως αποτυπώνεται στα βίντεο από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας κινήθηκαν προς το σαλόνι του σπιτιού.

Όπως ακούγεται στο βίντεο, ο συναγερμός ηχεί, οι διαρρήκτες δεν πτοούνται και γρήγορα πηγαίνουν σε ένα από τα δωμάτια του διαμερίσματος.

Από ότι φαίνεται αγνοούν την ύπαρξη των καμερών που είχαν τοποθετηθεί σε κρυφά σημεία, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αναζητούσαν το καταγραφικό προκειμένου να σβήσουν το οπτικό υλικό στο οποίο φαίνονται ξεκάθαρα τα πρόσωπα τους.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ