ΔΙΑΦΟΡΑ

Χαλάνδρι: Συγκλονίζει η σύζυγος του γιατρού, «Είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού»

Αποκαλυτπικές δηλώσεις για τις δικαστικές διαμάχες και το παρελθόν της δράστιδος έκανε η σύζυγος του γιατρού που δέχθηκε πυροβολισμούς. Σοκ προκαλούν είναι οι νεότερες πληροφορίες σχετικά με τον τραυματισμό του οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι.

Η σύζυγος του 68χρονου γιατρού, ο οποίος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης, έκανε λόγο για συνεχείς παρενοχλήσεις από την 49χρονη, παρότι η οικογένεια είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος της αλλά και υπήρχαν σχετικές δικαστικές αποφάσεις.

«Συνέχεια μας ενοχλούσε, χρόνια», είπε και σημείωσε πως και υπήρξε συμβάν και την προηγούμενη ημέρα.

«Είχε βάλει το πιστόλι στο κεφάλι του παιδιού πριν λίγα χρόνια», είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους προσθέτοντας ότι την είχε αρπάξει από το σπίτι με σκοπό να φύγουν για Πάτρα.

«Έχουμε κάνει τόσα δικαστήρια με αυτή τη γυναίκα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν ελεύθερη», επισημαίνει. Ενημερώνει παράλληλα ότι ο σύζυγός της παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά το χειρουργείο. «Τη φοβόμασταν και εμείς και το παιδί, είχαμε ενημερώσει την αστυνομία αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι», συμπληρώνει.

Εκτίμησε, παράλληλα, ότι η δράστις είχε στόχο εκείνη καθώς ήταν από νωρίς έξω από το σπίτι -την είχαν δει γείτονες.

Δείτε το βίντεο

 


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ