ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Χάλκη: Εγκρίθηκε η δημοπράτηση του έργου “Προμήθεια Πλωτής Εξέδρας με Σταθμούς Παροχών”

 

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει ότι εγκρίθηκαν τα τεύχη δημοπράτησης του έργου :

Προμήθεια Πλωτής Εξέδρας με Σταθμούς Παροχών, με δικαιούχο τον Δήμο Χάλκης.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER Αλιείας όπου η ΑΝΔΩ είναι Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης.
Συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλιείας και Θάλασσας και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Με μεθοδικότητα , απόλυτη συνεργασία και προγραμματισμό οι Αντιδήμαρχοι Τουρισμού , Οικονομικών και Τεχνικών Έργων του Δήμου Χάλκης κ. Βασίλης Ρουσσάκης , Διοσμάκης Σπυρίδης και κα. Αγγελική Βογιατζόγλου με την τεχνική βοήθεια του Επιστημονικού Συμβούλου κ. Βασίλη Χατζιάρα και των Δημοτικών Υπαλλήλων κα. Ελένης Σαββαϊδη και κ. Αντώνη Φαναράκη ο Δήμος Χάλκης αποκτά νέα, νομίμως αδιοδοτημένη και πλήρως εξοπλισμένη πλωτή εξέδρα αξίας 146.000 ευρώ με 100% χρηματοδότηση.

Με απόλυτη διαφάνεια των πράξεων του, με την υποχρέωση της ανάρτησης τους στο Διαύγεια και με τον απόλυτο έλεγχο σε κάθε βήμα και απόφαση όλων των αρμόδιων υπηρεσιών ελέγχου των ΟΤΑ, Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, Υπηρεσία Επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου Δωδεκανήσου, Υπουργείο Εσωτερικών και ανεξάρτητων ορκωτών λογιστών ο Δήμος Χάλκης αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών.

Βλέποντας τις ροές σε θαλάσσιο τουρισμό του νησιού να αυξάνονται ο Δήμος Χάλκης κατέθεσε πρόταση αγοράς νέας πλωτής εξέδρας στο LEADER Αλιείας της ΑΝΔΩ για δημόσια έργα με αποτέλεσμα να εγκριθεί και να χρηματοδοτηθεί η πρόταση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή της Αναπτυξιακής Δωδεκανήσου κ. Κώστα Ζήφο και στα ικανότατα στελέχη της εταιρείας για τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα τους οι οποίοι με άρτια εξειδικευμένη κατάρτιση σχεδιάζουν και υλοποιούν δράσεις και προγράμματα υπέρ της Δωδεκανησιακής κοινωνίας.

Με πνεύμα συλλογικότητας, ομαδικότητας και με γνώμονα το κοινό καλό η κοινωνία της Χάλκης προχωρά σε ένα μέλλον ελπιδοφόρο και αισιόδοξο.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ