ΔΙΑΦΟΡΑ

Χαμός στη Λαμία: Μαθητής μπούκαρε με το μηχανάκι στο σχολείο, έτρεχαν να τον πιάσουν οι καθηγητές!

Απίστευτες σκηνές σε Λύκειο της Λαμίας, όταν μαθητής εισέβαλε με μηχανάκι στους διαδρόμους του σχολείου, με τους καθηγητές να τον κυνηγούν για να τον πιάσουν και τους συμμαθητές του να τον επευφημούν!

Πανικός σε σχολείο της Λαμίας, όταν μαθητής μπήκε με το μηχανάκι μέσα στους διαδρόμους του κτιρίου, με τους καθηγητές να τον κυνηγούν για να τον σταματήσουν και τους συμμαθητές του να τον επευφημούν!

Το απίστευτο περιστατικό έγινε χθες γύρω στις 11:00 το πρωί στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, τελευταία ημέρα της φετινής σχολικής περιόδου πριν τις πανελλαδικές εξετάσεις, την οποία κάποιοι μαθητές θέλησαν να αποχαιρετήσουν με αυτόν τον τρόπο…

Όπως αναφέρει, λοιπόν, το Lamia Report, ένας μαθητής της Γ’ Λυκείου, μετά από παρότρυνσητων συμμαθητών του, μπούκαρε με το μηχανάκι μέσα στο σχολείο, μετατρέποντας τους διαδρόμους σε πίστα, προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό.

Οι συμμαθητές που τον παρότρυναν έκαναν πλάκα, τραβώντας βίντεο με τα κινητά, άλλοι, όμως, σοκαρίστηκαν, ενώ ο Διευθυντής του Λυκείου και οι καθηγητές βγήκαν στους διαδρόμους και προσπαθούσαν να σταματήσουν τον εισβολέα, για να μη γίνει κάποιο ατύχημα.

Σε κάποια μανούβρα, τελικά, το μηχανάκι γλίστρησε στον διάδρομο και ο αναβάτης έπεσε και ξανασηκώθηκε, ωστόσο ένας από τους καθηγητές κατάφερε να τον ακινητοποιήσει λίγο αργότερα.

Τότε οι υπόλοιποι μαθητές άρχισαν να γιουχάρουν τους καθηγητές που έδωσαν τέλος στο σόου. Το ευτύχημα είναι ότι το μηχανάκι δεν παρέσυρε κάποιο από τα παιδιά, αφού ο διάδρομος του σχολείου γλιστρούσε επικίνδυνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamia Report ο μαθητής φέρεται να μην έχει δίπλωμα.

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ