Γυναίκες

Χαμός στο διαδίκτυο με πασίγνωστο μοντέλο – Ποζάρει ημίγυμνη και δείχνει το…! (ΦΩΤΟ)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι ώστε να πείσεις κάποιον να μείνει στο σπίτι του. Είτε αυτό μπορεί να γίνει με απαγόρευση κυκλοφορίας, είτε με πιο ευφάνταστο τρόπο. Ευφάνταστο τρόπο που θα σου ζωγραφίσει ένα χαμόγελο ευτυχίας στο πρόσωπό σου.

Και αν είμαστε σε θέση να διαλέξουμε θα επιλέξουμε το δεύτερο.

Ο λόγος βρίσκεται στην Bella Hadid που ανέβασε μία topless φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μ’ ένα μπουρίτο να κρύβει το στήθος της. «Εγώ και το μπουρίτο μου σας λέμε να μείνετε μέσα. Όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά για όλο τον κόσμο και σε όσους αγαπάτε. Περάστε χρόνο με τον σκύλο, την γάτα, το ψάρι σας, σίγουρα θα ενθουσιαστούν με το να έχουν την πλήρη προσοχή σας για 24 ώρες τη μέρα», έγραψε μεταξύ άλλων προτρέποντας όλο τον κόσμο να πλένει τακτικά τα χέρια του.

 

Το εντυπωσιακό μοντέλο με τους εκατομμύρια followers έκανε το καθήκον της. Τώρα η μπάλα της υπευθυνότητας βρίσκεται σε όλους μας και εμείς από την πλευρά μας προσφέρουμε μία gallery με τις καλύτερες εμφανίσεις της Bella στο Instagram ώστε να σε κρατήσουμε λίγο περισσότερο στην οθόνη.

loading…