ΔΙΑΦΟΡΑ

Χανιά: Διόρθωσε το λάθος που έκανε σε μπαρ μετά από 10 χρόνια – Το γράμμα στον ιδιοκτήτη και τα 40 ευρώ

Ένα γράμμα που στάλθηκε σε ιδιοκτήτη μπαρ στα Χανιά κάνει το γύρο του διαδικτύου καθώς το περιεχόμενο είναι πραγματικά πρωτόγνωρο.

Η σπάνια είδηση έρχεται από τα Χανιά, με το γράμμα που έστειλε ένας νεαρός να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τι γράφει στον ιδιοκτήτη και πώς εξιστορεί τα γεγονότα…

Η παρακάτω επιστολή, μαζί με 40 ευρώ, έφτασε στα χέρια ενός ιδιοκτήτη μπαρ στα Χανιά. Στο γράμμα, ο Αριστοτέλης Τ. παραδέχεται ένα λάθος που έπραξε πριν πολλά χρόνια και ζητάει συγγνώμη. Θέλει όπως λέει να επανορθώνει το λάθος του, πληρώνοντας στο ακέραιο το όφελος που είχε στο μπαρ.

Το γράμμα που δημοσιεύει το zarpanews.gr, αναφέρει: “Ονομάζομαι Αριστοτέλης, δεν γνωριζόμαστε. Πριν κάποια χρόνια, 10 ή 11 ίσως, παρόλο που βρισκόμουν σε αρκετά δύσκολη οικονομική κατάσταση επέλεξα να βγω με μια κοπέλα και ήρθαμε στο μαγαζί σου.

Αφού ήπιαμε cocktails ζήτησα τον λογαριασμό. Το κόστος για αυτά που είχαμε πάρει ήταν 60 ευρώ, εγώ είχα ακριβώς 60 ευρώ, ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και ένα των 10 ευρώ. Τα έδωσα στον Bartender και εκείνος προφανώς μπέρδεψε το χαρτονόμισμα των 10 ευρώ, με των 50 ευρώ και μου έδωσε ρέστα 40 ευρώ. Εγώ, τα πήρα .

Κάποια στιγμή ξεπετάχτηκε αυτή η ανάμνηση στο μυαλό μου και επειδή είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που έχω πάρει κάτι που δεν μου ανήκει, είτε χρήματα, είτε αντικείμενο, επιθυμώ να το διορθώσω. Ταπεινά λοιπόν και με σεβασμό σου ζητώ να δεχθείτε αυτά τα 40 ευρώ

Η πράξη αυτή του Αριστοτέλη έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό από την διοίκηση του μπαρ και η συνιδιοκτήτρια Μαρίνα Μανωλαράκη, που την γνωστοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την έκπληξη, τη χαρά της, αλλά κυρίως όπως λέει, την αναζωογόνηση της ελπίδας, που στις μέρες μας τείνει να απολεσθεί πλήρως.

Διαβάστε το σημείωμα
μπαρ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ