ΔΙΑΦΟΡΑ

“Χάνω πολύ αίμα. Θα αρχίσω θεραπεία”: Η Βρισηίδα Ανδριώτου απoκαλύπτει το πpόβλημα υγείας μετά το Survivor

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μετά το Survivor, μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου, μέσω κάποιων αναρτήσεων που έκανε πριν από λίγη ώρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων πως από τότε που επέστρεψε από το παιχνίδι αισθάνεται μια έντονη κούραση, ενώ ανέφερε ότι από Σεπτέμβριο θα αρχίσει θεραπεία.

«Ή θέλω ξεμάτιασμα ή κάτι έχω πάθει. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, έχω μια ατονία, μια ζαλάδα. Είμαι πάρα πολύ χαλιά και δεν θέλω να σηκωθώ», είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου μέσα από το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε στο προφίλ της.

Στο δεύτερο βίντεο που ανέβασε, η πρώην παίκτρια του Survivor δήλωσε ότι «δεν έχω κορώνα. Το έχω από πότε που γύρισα από το παιχνίδι. Πρέπει οι αιματολογικές μου να είναι στον πάτο. Είμαι αδιάθετη, οπότε χάνω και πολύ αίμα. Οπότε σήμερα με έχει πιάσει περισσότερη κούραση από όλες της μέρες. Τα πόδια μου από το πρωί που ξυπνάω τα νιώθω μουδιασμένα και ο αυχένας με πρόβλημα λόγω ότι 6 μήνες κοιμόμουν σε έναν σάκο. Θα αρχίσω θεραπεία από Σεπτέμβριο».

enimerotiko.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ