ΔΙΑΦΟΡΑ

Χάος σε νοσοκομείο: Αρνήτρια ασθενής τρέχει χωρίς ρούχα στους διαδρόμους με το σταυρό στο χέρι

52χρονη αρνήτρια, σε κατάσταση αμόκ, δημιούργησε τεράστια προβλήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, χθες, Κυριακή, το βράδυ, βγαίνοντας γυμνή στο διάδρομο, κρατώντας το Ευαγγέλιο στο ένα χέρι και έναν σταυρό στο άλλο.

Όπως αναφέρει το lamianow.gr, η ασθενής με κορωνοϊό και νοσηλεύτρια του Γ.Ν. Λαμίας, αλλά σε αναστολή, λόγω του μη εμβολιασμού της, νοσηλεύεται το τελευταίο διάστημα στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και χθες, η κατάσταση ξέφυγε καθώς βγήκε γυμνή στο διάδρομο, κρατώντας έναν σταυρό και ένα Ευαγγέλιο και επιτέθηκε τόσο στο προσωπικό της βάρδιας, όσο και στους ασθενείς.

Οι άνθρωποι του νοσοκομείου, μη μπορώντας να την περιορίσουν, ειδοποίησαν την Αστυνομία, με σκοπό να ηρεμήσουν την γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε φρενήρη κατάσταση.

52χρονη αρνήτρια είχε αρνηθεί τη διασωλήνωση του άνδρα της και τη χορήγησή φαρμάκων

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο άνδρας της, ο οποίος νόσησε επίσης από κορωνοϊό, νοσηλεύτηκε στο ίδιο νοσοκομείο, με τη γυναίκα να αρνείται να του χορηγηθεί αγωγή και να τον διασωληνωθεί, προβάλλοντας έντονες αντιστάσεις, τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο, το βράδυ της Κυριακής ξέφυγε τελείως.

Η ένταση που προκλήθηκε αναστάτωσε και τους περίπου 40 ασθενείς που βρίσκονται στην κλινική Covid-19 του Νοσοκομείου, ενώ ζητήθηκε εισαγγελική παρέμβαση, ώστε να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση και μεταφορά αν χρειαστεί σε αντίστοιχη κλινική.

Το συμβάν έλαβε τέλος μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν η γυναίκα κλείστηκε στο δωμάτιό που νοσηλεύεται.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ