ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς: Δεν φίλησα το χέρι του ιερέα αλλά το ράσο του – Οργισμένη ανάρτηση

 

Αρκούσε ένα: «συγνώμη λάθος». Ωστόσο, ο Νίκος Χαρδαλιάς με ανάρτησή του στο Facebook περνάει στην αντεπίθεση σε όσους τον ψέγουν γιατί φίλησε το χέρι ενός ιερέα χωρίς να κρατάει τις αποστάσεις και χωρίς μάσκα. 

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας με την μακροσκελή του ανάρτηση στο Facebook θεωρεί ότι δεν έκανε τίποτα λάθος και μάλιστα αναφέρει ότι την μάσκα του την είχε βγάλει για να πιεί νερό. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα επικριτικός σε όσους τόλμησαν να ασκήσουν κριτική σε όσα έκανε μπροστά στις κάμερες και εκτός από το τρίπτυχο μάσκες, αποστάσεις και αυστηρή προσωπική υγιεινή (τα δυο πρώτα δεν τήρησε στο ακέραιο σήμερα) απαιτεί και σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής.

Όλη η ανάρτηση του Νίκου Χαρδαλιά

«Τους τελευταίους 7 μήνες η πολιτική προστασία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης πολλαπλών κρίσεων. Πανδημία, μεταναστευτικό, κλιματική αλλαγή με ακραία φαινόμενα πυρκαγιών και πλημμυρών. Σε όλα έχουμε ανταποκριθεί έως τώρα με αποτελεσματικότητα, ευθύνη και πίστη στην σκληρή δουλειά, την ομαδικότητα, μα πάνω από όλα στην αξία της ανθρώπινης ζωης. Στις πρόσφατες πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλία πραγματοποιήσαμε επιτυχώς 788 διασώσεις με τελευταία την από αέρος διάσωση μιας εγκύου, ενός βρέφους, μιας καρκινοπαθούς και 4 ακομα συμπολιτών μας. Τέτοιες ιστορίες μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω. Και αυτό εξέφρασα κλίνοντας στο ράσο του με σεβασμό (και όχι φιλώντας το χέρι του) προς τον Ιερέα που διασώσαμε και που έσπευσε να μας ευχαριστήσει και μας συγχαρεί αμέσως μετά το τέλος και αυτης της επιχειρησης και ενω μόλις είχα βγάλει την μάσκα μου για να πιω νερό (τα video ειναι αδιαψευστος μάρτυρας για την πραγματικότητα).
Σε όσους λοιπόν για διάφορους λόγους παραποιούν τα πραγματικα περιστατικά και ασκούν εύκολη κριτική από τον καναπέ τους συνιστώ 3 + 1 πράγματα: Μάσκες, Αποστάσεις, αυστηρή προσωπική υγιεινή και λίγο περισσότερο σεβασμό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που μοχθούμε καθημερινά για τη δημόσια υγεία και Ασφαλεια ολων των πολιτών. Από αυτή την περιπέτεια θα βγούμε νικητές μόνο αν είμαστε ενωμένοι και πειθαρχημένοι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ