ΔΙΑΦΟΡΑ

Χείμαρρος η Δέσποινα Μοίρου: «Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν η αιτία της απόλυσής μου. Νόμιζε του πήρα τη δόξα»

 

Δέσποινα Μοίρου: Συνέντευξη παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του Πρωινού και στον Ισίδωρο Φίκαρη, με αφορμή το γεγονός ότι η ταινία της επιλέχθηκε ανάμεσα στις 200 ταινίες για τα Όσκαρ. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως οι δηλώσεις της για το κίνημα #metoo παρερμηνεύτηκαν, ενώ αποκάλυψε πως έχει δεχτεί bullying στο παρελθόν.

Δέσποινα Μοίρου: «Μου έκανε ζημιά επαγγελματικά»

Αναφορικά με τις δηλώσεις τις αναφορικά με το κίνημα #metoo, η γνωστή ηθοποιός υποστήριξε ότι παρερμηνεύτηκαν. Συγκεκριμένα είπε: «Εννοείται ότι παρερμηνεύτηκαν. Νομίζω ότι διαγράφηκε και ο Δανίκας από τον σύλλογο. Όλα φαίνονται μέσα από τον χρόνο. Εγώ όταν τρεις μήνες πριν δηλώνω ότι υποστηρίζω νομικά τις γυναίκες και το έκανα πράξη. Με ενδιέφερε να υποστηρίξω κοπέλες που δεν είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν γι’ αυτό».

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Μοίρου αναφέρθηκε και στο bullying που δέχτηκε, όπως υποστήριξε, από τον Θανάση Ευθυμιάδη στο παρελθόν. «Έχω φάει bullying από τον Ευθυμιάδη, όταν όμως το έλεγα, 10 χρόνια πριν, δεν έδιναν σημασία. Το δικό μου δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, ήταν ναρκισσιστικού τύπου. Ήθελε να βγω από τα επεισόδια για να μην του πάρουν τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου για 2-3 μήνες, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά», εξομολογήθηκε.

Και συμπλήρωσε: «Είχε γίνει το συμβάν με τους Μουσουλμάνους στη Θράκη, όπου φάγαμε ξύλο. Και επειδή ο ίδιος δεν δέχτηκε ξυλοδαρμό, θεώρησε ότι του πήραμε τη δόξα. Αν ισχύει, το ότι έχει ξαναγεννηθεί και έχει κάνει ένα delete σε αυτά που έχει κάνει, με χαροποιεί αυτό. Θα του πω εγώ η ίδια μπράβο. Τον έχω συγχωρέσει από τότε».

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ