ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Χρήστος Γαμβρούδης: Καταφέραμε να περάσουμε το κριτήριο της εντοπιότητας, για τις 75 προσλήψεις που ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου (audio)

“Ο Περιφερειάρχης και Πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγάιου, Γιώργος Χατζημάρκος, πέτυχε να υπερισχύσει  το κριτήριο της εντοπιότητας, για τις 75 προσλήψεις που ενέκρινε το ΑΣΕΠ για τον ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου. Οι υποψήφιοι από τα νησιά μας θα προταχθούν, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων τους”.

Αυτό δήλωσε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Real Voice 99.5, με την Ρένα Παυλάκη, ο Χρήστος Γαμβρούδης, Γενικός Διευθυντής ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου.

Συγκεκριμένα, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των μονάδων που συγκεντρώνουν, οι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων Ρόδου, Σύρου – Ερμούπολης, Μυκόνου, Κω, Πάρου, Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Πάτμου, Καρπάθου.

Οι ειδικότητες, οι κατηγορίες εκπαίδευσης, η χωρική κατανομή των ατόμων που θα προσληφθούν, και τα απαιτούμενα προσόντα αποτυπώνονται στους παρακάτω Πίνακες:

ΚΛΑΔΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΣΕΙΣ
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕ 17
ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΕ 19
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕ 3
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΕ 5
ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕ 1
ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΩΝ ΔΕ 2
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΕ 1
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΤΕ 1
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΤΕ 2
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΕ 6
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΔΕ 16
ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΕ 2
Σύνολο 75

 

Ρόδος 61

Κάρπαθος 1

Κως 2

Πάτμος 1

Σύρος 6

Μύκονος 2

Πάρος 1

Νάξος 1

realvoice995.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ