ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις της Νέας Μαρίνας

Πηγή φώτο: greek-marinas.gr
 

Αγαπητοί συμπολίτες,
Με το παρόν θα θέλαμε να ανακοινώσουμε την δημιουργία Χριστουγεννιάτικου προορισμού στις εγκαταστάσεις της Νέας Μαρίνας Ρόδου.

Στον χώρο μας θα φιλοξενηθούν εκτός από επιχειρήσεις που θα παρουσιάζουν και θα εμπορεύονται τα προϊόντα τους, δρώμενα που θα απευθύνονται στα παιδιά, θεματικές δραστηριότητες καθώς και ένας χώρος με υπαίθρια παιχνίδια, λουνα παρκ και άλλα.

Σκοπός της προσπάθειάς μας είναι να συνεισφέρουμε στο άνοιγμα της πόλης μας προς το θαλάσσιο μέτωπο, ακόμα και στην περίοδο των Χριστουγέννων. Όραμά μας είναι να γίνει η πόλη της Ρόδου, μαζί με όλες τις δράσεις που πραγματοποιούνται από τους τοπικούς και άλλους φορείς κάθε χρόνο, ένας ελκυστικός Χριστουγεννιάτικος προορισμός.

 

 

Σε αυτή την προσπάθεια έχουμε την στήριξη των επιχειρήσεων που λειτουργούν στις εγκαταστάσεις μας καθώς και όλους τους φίλους της Μαρίνας (πολίτες και επιχειρήσεις) που έχουν ήδη αγκαλιάσει το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Η είσοδος στον Χριστουγεννιάτικο προορισμό καθώς και η στάθμευση των οχημάτων θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Την διοργάνωση των δρώμενων καθώς και την διαχείριση των προς εκμετάλλευση χώρων έχει αναλάβει εταιρεία events management Πληροφορίες σχετικά με τα δρώμενα και την φιλοξενία επιχειρήσεων στους χώρους της έκθεσης στο 2241400659.

Χαρούμενες γιορτές
Χριστόφορος Χαρίσης
Διευθυντής ΜΑΡΙΝΕΣ ΡΟΔΟΥ ΑΕΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ