ΕΛΛΑΔΑ

Χτύπησε και έφτυσε στο πρόσωπο συνεπιβάτη του στον Ηλεκτρικό γιατί του ζήτησε να βάλει μάσκα

Μέχρι τώρα τέτοιου είδους ειδήσεις τις διαβάζαμε στο εξωτερικό. Δυστυχώς όμως και εδώ η κατάσταση έχει ξεφύγει με τα καθημερινά πλέον περιστατικά ακόμα και βίας από αρνητές σε υπέρμαχους της μάσκας και το αντίστροφο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κα Αμαρυσία Σιγάλα Παρασκευοπούλου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου στον Ηλεκτρικό ένας νεαρός καθόταν στην πόρτα με το σακίδιό του και μετά από δυο στάσεις μπήκε ένας άνδρας γεροδεμένος γύρω στα 45 με 50. Ο άνδρας αυτός μπήκε χωρίς μάσκα και οι περισσότεροι όπως περιγράφει η γυναίκα τον κοίταξαν με αποδοκιμασία.

Παρότι είχε χώρο επέλεξε να καθίσει δίπλα ακριβώς στο νεαρό και αμέσως άρχισε να βήχει δυνατά. Και εκτός του ότι δεν φορούσε μάσκα δεν έκανε καμία προσπάθεια να καλύψει το πρόσωπό του είτε με την παλάμη (που είναι λάθος) είτε με τον αγκώνα.

Ο νεαρός σοκαρίστηκε σύμφωνα πάντα με την περιγραφή της κας Παρασκευοπούλου και απευθυνόμενος στον συγκεκριμένο άνθρωπο του είπε: «μπορείτε να βήξετε πιο μακριά ή να βάλετε την μάσκα σας;»

Η απάντηση του επικίνδυνου αυτού ανθρώπου ήταν να φτύσει στα μάτια τον νεαρό ο οποίος στην προσπάθεια να καλύψει το πρόσωπό του παραπάτησε. Ο νταής και επικίνδυνος αυτός άνθρωπος δεν σταμάτησε εκεί. Σήκωσε στον αέρα το νεαρό και τον χτύπησε στην πόρτα του βαγονιού και όπως φαίνεται στην φωτογραφία ράγισε το τζάμι. Δυστυχώς ο τραμπούκος έφυγε ανενόχλητος.

Aπό newsit.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ