ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Cosmopolitan: Πηγαίνετε στην Αθήνα & τη Ρόδο για διακοπές τον Σεπτέμβριο -Ηλιόλουστες, με ιστορία (ΦΩΤΟ)

Λίνδος, Ρόδος / Φωτογραφία: Shutterstock

Ολες τις εποχές του χρόνου σε αφιερώματα περιοδικών και ιστοσελίδων για διακοπές, σε λίστες με κορυφαίους προορισμούς, η Ελλάδα έχει μία από τις κορυφαίες θέσεις.

Ο ηλιόλουστος καιρός, οι ζεστές θερμοκρασίες, η φιλοξενία και το φαγητό αποτελούν ένα μείγμα αξεπέραστο, με τους ταξιδιώτες να γεμίζουν αναμνήσεις και πάντα να επιστρέφουν, όταν έρχεται η ώρα των διακοπών. Γι’ αυτό, άλλωστε, αναγνώστες διεθνών ιστοσελίδων δεν ξεχνούν τις ελληνικές ομορφιές, όταν καλούνται να μιλήσουν για αγαπημένους προορισμούς.
Το αμερικανικό Cosmopolitan θέλοντας να κάνει τους αναγνώστες του να ταξιδέψουν, αποφάσισε να επιλέξει τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών για τον Σεπτέμβριο. Τόπους που η θερμοκρασία παραμένει υψηλή και ο ήλιος λάμπει.

Διακοπές τον Σεπτέμβριο σε δύο ελληνικούς προορισμούς

Αθήνα

Η ελληνική πρωτεύουσα δεν θα μπορούσε να λείπει! Η κοσμοπολίτικη καρδιά της Ελλάδας, η οποία φιλοξενεί την Ακρόπολη και το Ναό του Ποσειδώνα, είναι ένα απλό ταξίδι με αεροπλάνο. Είτε είστε ειδικός στην αρχαιολογία, είτε την αγαπάτε, στην Αθήνα θα την απολαύσετε.

Ρόδος

Ολοι χρειάζονται λίγο από τον ελληνικό ήλιο στην ζωή τους και στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου κατοικούν ιστορία, πολιτισμός και φύση. Η Ρόδος είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και φιλοξενεί τη μεγαλύτερη μεσαιωνική στην Ευρώπη. Μάλιστα, προτείνει βόλτα στη διάσημη κοιλάδα των πεταλούδων, εάν θέλετε κάτι παραπάνω από ήλιο και θάλασσα.


Φωτογραφίες: Shutterstock

Πληροφορίες από iefimerida.gr 


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ