ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δ.Τσίκκης: «Όλοι από δω θα περάσουν από το πραιτώριο»

«Όλοι από δω θα περάσουν από το πραιτώριο», μου έλεγε με στόμφο, βάζοντας τον εαυτό του προφανώς στη θέση του Πραίτορα, Πόντιου Πιλάτου, εκείνος που διοίκησε με τρόπο ανερμάτιστο και εγωιστικό την Ρόδο επί 5ετία. Τολμώ να πω ότι πολλές φορές η συμπεριφορά άγγιζε τα όρια του bulling.

Επειδή δεν σε ενημέρωσαν σωστά και κόπτεσαι για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, η αποδοχή της οφειλής των 336.000 έγινε στην δικιά σου θητεία.

Καλώς πράξατε και αποδεχτήκατε την οφειλή με γραπτή επιστολή δια του προέδρου σας, προς τον αρμόδιο διευθυντή του υπουργείου μεταφορών επειδή κάθε εισιτήριο περιλαμβάνει το 1% προς τα ασθενέστερα ΚΤΕΛ και οφείλατε να το αποδίδετε.

Κακώς όμως δεν πληρώθηκε ούτε ένα ευρώ όλα αυτά τα χρόνια αφού η απλή επιστολή της ΔΕΣ ΡΟΔΑ δεν έτυχε έγκρισης ή κάποιας νομοθετικής ρύθμισης εκ μέρους του Υπ. Μεταφορών.

Επειδή στείλαμε μια επιστολή δεν σημαίνει ότι απαλλάσσεται η ΔΕΣ ΡΟΔΑ από την υποχρέωση καταβολής των 336.000 ευρώ και προκειμένου να μην καταλογιστούν και σταλούν στην αρμόδια ΔΟΥ, γεγονός που θα στερούσε την φορολογική ενημερότητα στην επιχείρηση κάναμε διακανονισμό 48 δόσεων, ως όφειλα επειδή τιμώ την αντιμισθία των 501 ευρώ που λαμβάνω κάθε μήνα σαν πρόεδρος της ΔΕΣ ΡΟΔΑ.

Για το δάνειο καλώς πράξατε το αυτονόητο δηλαδή  διακανονισμό,  

Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό αλλά ουσιαστικό:

Γιατί δεν πληρώθηκε ούτε ένα ευρώ όλα αυτά τα χρόνια ?

Η οφειλή των 157.000 στον ΕΦΚΑ  υφίσταται και μας την προίκισες, έπρεπε να την διακανονίσεις αν θέλεις να έχεις ασφαλιστική ενημερότητα. Εσείς όμως στην δική σας θητεία δεν κάνατε τίποτα απολύτως.

Τέλος, οι εργαζόμενοι που πλήρωνε η ΔΕΣ ΡΟΔΑ και απασχολούσατε με την ανοχή σας παρανόμως, από δω κι από κει ΔΕΝ ήταν μόνο όσοι αναφέρετε,  αποκρύπτοντας τον έναν μάγειρα και τρείς ΠΕ νηπιαγωγούς που παρανόμως απασχολούσατε σε άλλη δομή του Δήμου με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός της ΔΕΣ ΡΟΔΑ με 1.000.000 ευρώ. Τώρα εάν θα επανέλθουν στην ΔΕΣ ΡΟΔΑ θα το δούμε σε μια διετία. Όπως και να χει όμως όταν θα επανέλθουν, θα προσφέρουν υπηρεσίες στην επιχείρηση που ανήκουν.

Σχετικά με το μαξιλάρι που λες και ξανά λες ότι αφήσατε και ο Δήμος τώρα μας προικίζει καλύπτοντας την μισθοδοσία των υπαλλήλων, να υπενθυμίσω τα χρέη που βρήκαμε κρυμμένα κάτω από το «στρώμα», ενδεικτικά αναφέρω, απλήρωτους προμηθευτές και οφειλές στον ΕΦΚΑ ύψους 11.000.000 ευρώ.

Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΘΗ και έγκυρη ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Αυτονόητο είναι ότι, δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ με τον  ανενημέρωτο, που διοίκησε με τρόπο ανερμάτιστο, εγωιστικό την Ρόδο επί 5ετία. Που έλεγε στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις μας:  «Όλοι από δω θα περάσουν από το πραιτόριο», βάζοντας τον εαυτό του προφανώς στη θέση του του Πραίτορα αυτή του Πόντιου Πιλάτου.  

Κλείνω θυμίζοντας ότι, τον ίδιο θόρυβο κάνουν τα κύμβαλα αλαλάζοντα, οι τενεκέδες και κάθε λογής κατσαρολάκι.

 


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ