ΔΙΑΦΟΡΑ

Δακρύβρεχτο τέλος: Η Νικόλ Τσομπανίδου ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο (Vid)

Οι φήμες πως ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η νικήτρια του «The Bachelor» Νικόλ Τσομπανίδου έπαψαν να είναι ζευγάρι ξεκίνησαν αμέσως μετά το φινάλε του παιχνιδιού, τίποτα όμως δεν είχε επιβεβαιωθεί από τους ίδιους.

Αντιθέτως, συνέχιζαν τις κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις όπως όριζαν τα συμβόλαιά τους, με τους ίδιους ωστόσο να είχαν πάψει να αναρτούν κοινό υλικό στα social media εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Η επιβεβαίωση του χωρισμού τους, ήρθε μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του νέου trailer για τον δεύτερο κύκλο του «The Bachelor», που επιστρέφει την επόμενη σεζόν.

Πρώτη γι’ αυτό μίλησε η Νικόλ, η οποία είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Happy Day»:

«Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Ο Παναγιώτης ήταν πολύ ενθουσιασμένος στην αρχή όταν βγήκαμε. Ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του, ήταν πραγματικά πολύ όμορφα αλλά δεν είχε happy ending, δυστυχώς. Παρόλα αυτά είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξα άτομα και έχουμε σχέδια για το μέλλον, οπότε τι να πώ; Δεν ξέρω! Ίσως η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Δεν μετανιώνω όσα έζησα, θα το ξαναέκανα αν μου δινόταν η ευκαιρία και κρατάω μόνο τα καλά».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ