ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δελτίο τύπου για επανέναρξη προπονήσεων (covid19)

Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και την αναγκαιότητα πειθαρχίας στα μετρά κατά της εξάπλωσης του covid -19, σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ.Δ. και τις υγειονομικές αρχές της πολιτείας, καλούμε τους συναδέλφους προπονητές ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεων για όλα τα αγωνιστικά και παιδικά τμήματα, να ενημερωθούν από τις επίσημες ιστοσελίδες της ΓΓΑ, της ΕΠΟ και της Ε.Π.Σ.Δ. για τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα πρέπει να τηρούνται σχολαστικά καθώς ο ρόλος μας είναι καθοριστικός για την προστασία των αθλούμενων, των ιδίων, καθώς και όσων εμπλέκονται με το άθλημα του ποδοσφαίρου.
Ήδη έχουμε αποστείλει με ηλεκτρονικό μήνυμα προς τα μέλη μας τους σχετικούς υπερσυνδέσμους (link) για τα πρωτόκολλα που ισχύουν επί του παρόντος και θα πρέπει απαραιτήτως να τηρηθούν κατά γράμμα.

Σε συνεργασία πάντοτε με την Ε.Π.Σ.Δ. προγραμματίζουμε να γίνει και σχετική επιμορφωτική ημερίδα μέσω τηλεδιασκέψεως με χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας του συνδέσμου μας.

Οι προπονητές της Δωδεκανήσου, για ακόμη μια φορά, θα πρέπει να αποδείξουμε και να επιδείξουμε την άρτια επαγγελματική κατάρτιση μας, την υπευθυνότητα που πάντα μας διακρίνει και να συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε την αγάπη μας για τους αθλητές μας, την κοινωνία και το άθλημά μας καθημερινά. Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα βγούμε  νικητές και σε αυτόν τον αγώνα.

Για την Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος
Χατζηαντωνίου Ευάγγελος
Ο Γεν. Γραμματέας
Παπαδόπουλος ΚωνσταντίνοςΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ