ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δελτίο Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νοτίων Δωδεκανήσων

 

Συγκροτήθηκε σε σώμα την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022 η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Νοτίου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου, εκλέγοντας Γραμματέα και Αναπληρωτή Γραμματέα.

Κατόπιν ψηφοφορίας εξελέγησαν με πλειοψηφία για τη θέση του Γραμματέα ο Νίκος Μουτσάκης, ενώ για τη θέση του Αναπληρωτή Γραμματέα ο Γιώργος Βασιλαράκης. Καθήκοντα υπευθύνου Επικοινωνίας ανέλαβε ο Γεράσιμος Παρασκευάς και υπευθύνου οργανωτικού ο Πρόδρομος Σφυρίου. Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η ανάθεση καθηκόντων και για τους υπόλοιπους τομείς της Νομαρχιακής Επιτροπής, που θα σηματοδοτήσει κι επισήμως την έναρξη των διεργασιών του νέου οργάνου.

Στην πρώτη του δήλωση ο νεοεκλεγείς Γραμματέας Νίκος Μουτσάκης ανέφερε τα εξής:

«Σε μία εποχή που η κοινωνία ψάχνει λύσεις, που οι συμπολίτες μας αγωνιούν για την επόμενη μέρα και επιζητούν ασφάλεια και σταθερότητα, που εμπιστεύονται ξανά την πολιτική για να δώσει απαντήσεις στα προβλήματά τους, που αντιλαμβάνονται την Αλλαγή και την Ανανέωση ως ανατροπή των συνηθισμένων λογικών, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε για να δώσει την διέξοδο, αποτελώντας εθνική αναγκαιότητα.

Η νέα Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας και τιμώντας την εντολή που λάβαμε από τους 5.500 φίλους και συντρόφους μας, θα είναι παρούσα σε κάθε θέμα που αφορά στα νησιά μας, στην κοινωνία, στη χώρα, στο μέλλον μας. Ευχαριστώ τα μέλη της Ν.Ε. που με εμπιστεύθηκαν και αντιλαμβανόμενος την ευθύνη της θέσης μου ως νέος Γραμματέας της Ν.Ε. Νοτίου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ, δεσμεύομαι ότι θα λειτουργήσω με γνώμονα την ενότητα και την συναίνεση. Ευχαριστώ τους 5.500 Δωδεκανήσιους της Ρόδου, της Χάλκης, της Καρπάθου, της Κάσου, της Σύμης, της Τήλου, του Καστελλορίζου που μας έδωσαν την ευκαιρία να ανοίξουμε έναν δημοκρατικό δρόμο, να αναδείξουμε τις προοπτικές των νησιών μας.

Οι εσωκομματικές διαδικασίες ολοκληρώθηκαν και πλέον κοιτάμε μπροστά για να κάνουμε τον ήλιο της κοινωνικής δικαιοσύνης και της εθνικής αξιοπρέπειας να ανατείλει ξανά στην Ελλάδα, όπως είπε ο πρόεδρός μας Νίκος Ανδρουλάκης από τα Δωδεκάνησα όπου βρέθηκε χθες. Μαζί θα ανταποκριθούμε στις προστάγματα της εποχής. Μαζί θα προχωρήσουμε».

Ρόδος, 20 Ιουνίου 2022ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ