ΕΛΛΑΔΑ

«Δεν αισθάνομαι καλά» είπε ο Χαρδαλιάς στον υπασπιστή του: Είχε «σημάδια« εδώ και μέρες (vid)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς πριν τρία χρόνια είχε υποστεί ξανά ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο.

Τις τελευταίες ημέρες ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε λάβει τα σημάδια για την κατάσταση της υγείας του, η οποία είχε και ιστορικό, καθώς ο υφυπουργός πολιτικής προστασίας είχε πάθει ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο ξανά και γνώριζε τα σημάδια.

Ενώ βρισκόταν στη φωτιά στην Κερατέα και συντόνιζε την επιχείρηση, ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε στον υπασπιστή του «δεν αισθάνομαι καλά» και ο δεύτερος τον πήρε και τον πήγε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Εκεί που είχε νοσηλευτεί και στο προηγούμενο επεισόδιο που είχε.

Εκεί του τοποθετήθηκαν δύο στεντ, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία αλλά θα μείνει κλινήρης στο καρδιολογικό για να παρακολουθείται.

Ο 52χρονος υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τον στενό του κύκλο, ήταν ιδιαίτερα στρεσαρισμένος και πιεσμένος με τις και κοιμόταν ελάχιστα, ενώ πριν λίγες ημέρες είχε τα πρώτα σημάδια αλλά αρκέστηκε απλά σε ιατρικές συμβουλές δια τηλεφώνου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι καλά, μιλάει, έχει δεχτεί επισκέψεις από αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ συνομίλησε και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και θα κάτσει στο «Αγία Όλγα» από 3 ως 5 μέρες.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ