ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν ήρθαν τα χειρότερα για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Η μεταγωγή που τρέμει αν τον διώξουν από την φυλακή

Τα χειρότερα φαίνεται πως δεν έχουν έρθει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος βρίσκεται τη στιγμή στις φυλακές Τρίπολης και, παρότι αναζητά τον τρόπο να βγει από αυτές, υπάρχει μια μεταγωγή που τρέμει.

Ο γνωστός ηθοποιός αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρές κατηγορίες, τόσο για βιασμό όσο και για απόπειρα βιασμού, με τις μαρτυρίες να είναι «κόλαφος» εναντίον του. Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, έχουν υπάρξει μύδροι για τη σύζυγό του, που φαινόταν να τον στηρίζει, αλλά τελικά μάλλον τον εγκαταλείπει, όπως και οι υπόλοιποι.

Ο μεγαλύτερος φόβος του Φιλιππίδη είναι υπαρκτός

Αυτές οι εξελίξεις, όμως, δεν είναι οι χειρότερες. Το «Yes Magazine» αναφέρεται σε μια πιθανότητα μεταγωγής από τις φυλακές Τρίπολης στην ψυχιατρική κλινική του Δαφνίου, κάτι που σε καμία περίπτωση δε θα ήθελε ο κορυφαίος ηθοποιός.

 

Πέτρος Φιλιππίδης μεταγωγή σε άλλη φυλακή

 

Αυτό, βέβαια, δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό να συμβεί, αλλά από τη στιγμή που μοιάζει αμετανόητος για τις πράξεις του, ακόμη και αυτό το σενάριο δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ο Φιλιππίδης, πάντως, δε θα ήθελε να μείνει με αυτή… τη ρετσινιά, αλλά δεδομένα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη θέση.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ