ΔΙΑΦΟΡΑ

Δεν ήξερε ότι «φαινόταν»: Γι’ αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου «κρυφάκουγε» για 60 λεπτά τον Βασίλη Λαμπρόπουλο

 

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα άγνωστο περιστατικό το οποίο δείχνει την αγωνία της μητέρας να μάθει τα όσα ακούγονται και να διαπιστώσει αν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση των τριών θανάτων των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Τα ερωτήματα που είχαν θέσει οι αστυνομικοί φαίνεται να έχουν απαντηθεί και μένει μόνο το αποτέλεσμα μίας εξέτασης για να προχωρήσουν οι Αρχές σε συλλήψεις.

Από την πλευρά της η 33χρονη μητέρα βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον Απόστολο Λύτρα, σύμφωνα με πληροφορίες. Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε ένα άγνωστο περιστατικό το οποίο δείχνει την αγωνία της να μάθει τα όσα ακούγονται και να διαπιστώσει αν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (19-03-2022) ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έπιασε συζήτηση με χρήστες του twitter σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών. Ο «χώρος» του αστυνομικού συντάκτη μάζεψε το βράδυ του Σαββάτου πολύ κόσμο για τα δεδομένα του ελληνικού twitter, με περίπου 4.000 χρήστες να συμμετέχουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους ακροατές ήταν και η Ρούλα Πισπιρίγκου. Φέρεται να έμεινε συνδεδεμένη καθόλη τη διάρκεια της συζήτησης, χωρίς όμως να θελήσει να παρέμβει.

Όπως αναφέρουν χρήστες του twitter που παρακολούθησαν τη συζήτηση, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε πως η αδερφή της μητέρας είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Επιπλέον τόνισε ότι οριστικές απαντήσεις σχετικά με την υπόθεση θα έχουμε γύρω στις αρχές Μαΐου, δηλαδή σε περισσότερο από ένα μήνα από σήμερα. Αυτό συμβαίνει γιατί τότε θα βγει το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝΕΦΗΜΕΡΙΔΑ