ΔΙΑΦΟΡΑ

«Δεν πρόλαβα να τον αγκαλιάσω»: «Λύγισε» ο Αλέξανδρος Παπανδρέου μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του

Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου μίλησε στην εκπομπή Love it και στην Ιωάννα Μαλέσκου για τον θάνατο του πατέρα του από το κορωνοϊό, στέλνοντας ένα μήνυμα προς τους τηλεθεατές για τον εμβολιασμό.

O σεφ αποκάλυψε ότι ο πατέρας του πέθανε την ώρα που έτρεχε στον Μαραθώνιο, ενώ δήλωσε πως μέσα σε μία βδομάδα έχασε τον πατέρα του και τη θεία του εξαιτίας του ιού, λέγοντας: «Τι περιμένετε για να πάτε να εμβολιαστείτε;» και δάκρυσε λέγοντας: «Εγώ τον μπαμπά μου δεν τον ξαναείδα, δεν του έπιασα ξανά το χέρι, δεν πρόλαβα να τον αγκαλιάσω, το μόνο που μπόρεσα ήταν να του πω από το τηλέφωνο σ’ αγαπώ μπαμπά…».

 

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Το μήνυμα του σεφ για τον θάνατο του πατέρα του

Ο σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό: «Οι τελευταίες ημέρες ήταν ένας μαραθώνιος. Μεταφορικός πιο πολύ αλλά και κυριολεκτικός. Την Κυριακή είχα βάλει στόχο μέσα μου αν και χωρίς πολύ προπόνηση να κάνω τον μαραθώνιο κάτω από 4 ώρες. Αφιερωμένος στην θεία μου και στο πατέρα μου που ήταν στο νοσοκομείο ήθελα να τα καταφέρω και τα κατάφερα.

Στον τερματισμό όταν σήκωνα τα χέρια ψηλά για την θεία μου δεν γνώριζα, ότι εκεί μαζί της, είναι και ο μπαμπάκας μου. Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Έφυγε την ώρα που έτρεχα σαν να μου έλεγε συνέχισε να παλεύεις για την ζωή με χαμόγελο και εγώ θα είμαι εδώ ψηλά να σε καμαρώνω.

Πάντα τρέχω χαμογελαστά και έτσι πάντα θα κάνω. Ο δρόμος για τον Βόλο την Δευτέρα δεν ήταν ίδιος και δεν θα είναι ποτέ ίδιος όπως ταξίδευα μαζί του από μικρό παιδί. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Covid19 είναι εδώ. Εμβολιαστείτε… τόσο απλά. Ευχαριστώ όλους μου τους καλούς φίλους και τους δικούς μου ανθρώπους ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που είναι δίπλα μου και στις χαρές και στις λύπες».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ