ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ : Συνεχίζεται η ταλαιπωρία δεκάδων συμπολιτών μας

Πάνω από τρείς μήνες το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Κρεμαστή είναι κλειστό με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η απίστευτη ταλαιπωρία των συμπολιτών μας. Κάθε Τετάρτη μόνον έρχεται μία υπάλληλος από την Ιαλυσό και το ανοίγει μόνον για πληρωμή λογαριασμών! Το κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Κρεμαστή εξυπηρετούσε και τα γύρω χωριά

Οι ουρές είναι τεράστιες κάθε εβδομάδα, οι συμπολίτες μας διαμαρτύρονται έντονα με την κατάσταση αφού το ταχυδρομείο της Κρεμαστής εξυπηρετούσε όλα τα γύρω χωριά.
Ο κόσμος δεν παίρνει πια αλληλογραφία εδώ και τρείς μήνες με αποτέλεσμα να χάνονται πάρα πολλά έγγραφα, ειδοποιήσεις, λογαριασμοί και άλλα πολλά που πρέπει να παραδοθούν από τον ταχυδρόμο.

 

 

 

Πριν από ενάμιση μήνα κάθε Τετάρτη από τις 11 μέχρι την μία το μεσημέρι, ερχόταν υπάλληλος από το ταχυδρομείο της Ιαλυσού στο Πνευματικό Κέντρο Κρεμαστής και ο κόσμος περίμενε αρκετές ώρες για πάρει την αλληλογραφία του! Στην πορεία προσλήφθηκε προσωρινά ταχυδρόμος για να πηγαίνει την αλληλογραφία στα σπίτια των κατοίκων της Κρεμαστής ,αλλά μετά από μερικές μέρες ο ταχυδρόμος παραιτήθηκε . Σύμφωνα με πληροφορίες από την ερχόμενη εβδομάδα θα ανοίξει πάλι το πνευματικό κέντρο της Κρεμαστής και θα έρχεται κάθε Τετάρτη υπάλληλος από το ταχυδρομείο της Ιαλυσού για να μοιράζει την αλληλογραφία . Εν έτει 2021 η αλληλογραφία γυρίζει αιώνες πίσω!
Το ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ επισημαίνει την απαράδεκτη κατάσταση όπως δημιουργήθηκε και την ταλαιπωρία των δημοτών ενώ καθυστερούν να παραδοθούν σοβαρά έγγραφα, νομικές αποφάσεις κλπ . Ας αναλάβουν οι υπεύθυνοι της ευθύνες τους .
Οφείλουν να παρέμβουν και να δώσουν λύση!ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ