ΔΙΑΦΟΡΑ

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Η αιτία του χωρισμού ύστερα από 21 χρόνια κοινής πορείας

Ένα αποκαλυπτικό αφιέρωμα έκανε το downtown.gr στο τέλος του γάμου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη.

Όπως αναφέρει το εν λόγω αφιέρωμα, η είδηση του διαζυγίου μόνο ξαφνική δεν ήταν για τα άτομα που βρίσκοντας κοντά στη Δέσποινα και τον Ντέμη η οποίοι «εδώ και πολλά χρόνια ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα».

«Δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα όποια βασίζεται ένας υγιής γάμος έφερε το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρινά και η αφοσίωση ξεθωριάζουν τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει», αναφέρεται χαρακτηριστικά, με το δημοσίευμα να υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια είχε εδώ και πολλά χρόνια αποφασίσει να πάρει διαζύγιο, αλλά το καθυστερούσε μέχρι να τα δύο παιδιά του ζευγαριού, η Μελίνα και ο Γιώργος, να είναι αρκετά μεγάλα ώστε να το διαχειριστούν με ωριμότητα.

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης | Η αιτία του διαζυγίου ύστερα από 21 χρόνια κοινής πορείας

«Κάποια στιγμή ανακαλύπτεις ότι όλα αυτά που ερωτεύτηκες σε έναν άνθρωπο δεν υπάρχουν πλέον, έχουν χαθεί. Τι κάνεις σε αυτήν την περίπτωση; Συνεχίζεις να ζεις με τον ίδιο άνθρωπο; Δεν είναι πιο υγιές να χωρίσεις και να ζήσει ο καθένας τη ζωή του όπως νομίζει;», σχολιάζει στην ιστοσελίδα καλή φίλη της Δέσποινας Βανδή.

Μία ακόμα μεγάλη διαφωνία του ζευγαριού, αφορούσε, όπως διαβάζουμε, στο ότι ο Ντέμης ανέκαθεν είχε αντιρρήσεις σχετικά με την προσπάθεια της Βανδή να χτίσει μία πιο προσωπική σχέση με το κοινό της, μέσω των social media. Κι αυτό διότι ο ίδιος προτιμούσε να έχει μία πιο low profile δημόσια εικόνα.

Η μετακόμιση στη Μαδρίτη

«Η περίοδος που ζούσαν στη Μαδρίτη ήταν δύσκολη για τη Δέσποινα διότι ουσιαστικά ήταν μόνη και έγκυος σε μια ξένη χώρα. Παρόλα αυτά αν τη ρωτήσεις για εκείνη την εποχή τη θυμάται με μεγάλη αγάπη και συγκίνηση διότι τότε γεννήθηκε στην Ισπανία η κόρη της, Μελίνα.  Η γέννηση της Μελίνας ήταν τόσο σπουδαίο γεγονός για τη ζωή της και την πορεία της που τα κάλυψε όλα. Η ίδια έχει πει ότι άλλαξε την κοσμοθεωρία της. Τίποτα δεν θα ήταν ικανό να μειώσει την ευτυχία που ζούσε τότε», πρόσθεσε καλός της φίλος που την περίοδο εκείνη βρισκόταν μαζί της στη Μαδρίτη.

Η εμπλοκή του Ντέμη με τα διοικητικά της ΑΕΚ

«Η Δέσποινα θαύμαζε τον άντρα της περισσότερο από κάθε άλλον. Θεωρούσε ότι είναι ένας άντρας με υψηλές αξίες και ιδανικά και θεωρούσε δεδομένο ότι η απόφαση του να ασχοληθεί με την ΑΕΚ ήταν αυτοθυσιακή. Τον εμπιστευόταν τυφλά», λέει φίλος της Δέσποινας.

«Η απόφασή του αυτή όμως δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στο ζευγάρι. Η φθορά είχε αρχίσει να γίνεται εμφανής, το ίδιο και η απομάκρυνση του ενός από τον άλλον, παρόλη την συναισθηματική υποστήριξη της Δέσποινα προς τον Ντέμη. Η γέννηση του γιου τους, Γιώργου, το 2007 δεν φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα τις συνθήκες ανάμεσα στο ζευγάρι παρόλο που σε κάθε συνέντευξη της αλλά και σε ιδιωτικές συζητήσεις η Δέσποινα εξαίρει τον χαρακτήρα και το ήθος του συζύγου της», διαβάζουμε.

«Δεν έλεγε ψέματα όταν τα έλεγε όλα αυτά. Τα ένιωθε και τα πίστευε. Δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ κάτι που να την έκανε να θαυμάζει λιγότερο τον άντρα της», σχολιάζει φίλη και συνεργάτιδά της.

Τα κλάματα της Δέσποινας στο J2US και το live για το «Σπίτι με το Mega»

«Άκουσε ένα τραγούδι από ένα ζευγάρι διαγωνιζόμενων που την άγγιξε πολύ. Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Δεν μπορούσε να συνέλθει και σκεφτείτε ότι ήταν live και έπρεπε να κρυφτεί και από τις κάμερες. Φαντάσου πόση πίεση είχε», αποκαλύπτει φίλη της για τα παρασκήνια του «Just the 2 of Us».

Όσο για την εμφάνισή της στη Λίμνη Βουλιαγμένης; Φίλη και συνεργάτιδά της παραδέχτηκε ότι η συναισθηματική της φόρτιση ήταν τεράστια.

«Η Δέσποινα έχει πει τόσα τραγούδια με τα οποία ταυτίζεται η τωρινή της συναισθηματική κατάσταση… Είναι σαν να μιλάνε όλοι οι στίχοι για εκείνη. Σ’ εκείνο το γύρισμα της είπα ‘σκέψου ότι τα τραγούδια σου αφορούν τις ζωές πολλών ανθρώπων’. Κι εκείνη μου απάντησε απογοητευμένη: ‘στη δική μου ζωή όμως αφορούν όλα’».ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ