ΔΙΑΦΟΡΑ

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης | Το τραγούδι που του αφιέρωσε από την πίστα (Vid)

«Βασίλη σε ζηλεύουνε γι’ αυτή που είναι μαζί σου και θέλεις χειροκρότημα για την κατάκτησή σου».

«Βασίλη σε ζηλεύουνε γι’ αυτή που είναι μαζί σου και θέλεις χειροκρότημα για την κατάκτησή σου».

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός έδωσαν το «παρών» το περασμένο Σάββατο, αμέσως μετά το τέλος του J2US, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Το ζευγάρι πλέον πραγματοποιεί κανονικά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με τη Δέσποινα να καθιστά σαφές πως είναι πολύ ερωτευμέvη με τον νέο της αγαπημένο.

Όπως ήταν λογικό, η Δέσποινα κλήθηκε στην πίστα προκειμένου να τραγουδήσει με τους δύο οικοδεσπότες, πρόταση την οποία δεν αρνήθηκε. Τα πειράγματα των Τσαλίκη – Κόνταρου για τη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη δεν έλειπαν, ενώ η Δέσποινα δεν δίστασε να αφιερώσει και ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια στον σύντροφό της.

Ο λόγος για το «Στην αυλή του Παραδείσου», με την ίδια ερμηνεύει «και προσεύχομαι να μείνω για πάντα εδώ» να τον ρωτά όλο νόημα «να μείνω; να μείνω ή να φύγω;».

Ο Μπισμπίκης φάνηκε να το χαίρεται ιδιαίτερα από τα πρώτα τραπέζια, καθώς ο Τσαλίκης φώναζε «Βασίλη, Βασίλη!» την ώρα που η Δέσποινα ερμήνευε, τον κοιτούσε και… έλιωνε. Του αφιέρωσαν, μάλιστα, και μία μαντινάδα: «Βασίλη σε ζηλεύουνε γι’ αυτή που είναι μαζί σου και θέλεις χειροκρότημα για την κατάκτησή σου».

Δείτε το βίντεο:

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ