Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία

.

Αποδέχομαι
Παρασκευή, 22 Ιούνιος 2018 11:40

Η Ρόδος στο επίκεντρο της Ελληνικής Ιστιοπλοΐας

Με τις αφίξεις των αθλητών και τις εγγραφές τους, ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου LASERRADIAL, που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Ρόδου.

Πρόκειται για την κορυφαία εκδήλωση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας του είδους το 2018, που στηρίζουν με την μορφή συνδιογανωτών, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου.

Στην εκδήλωση που φέρνει το νησί μας στο επίκεντρο την ελληνικής ιστιοπλοΐας συμμετέχουν πάνω από 80 αθλητές, εκπροσωπώντας 24 ναυτικούς ομίλους της χώρας.

Ο συναγωνισμός αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλος, αφού το πρωτάθλημα αποτελεί όριο πρόκρισης για τις διεθνείς διοργανώσεις, όπως το Παγκόσμιο και το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Οι ιστιοδρομίες ξεκινούν αύριο (Παρασκευή) στην θαλάσσια περιοχή της Ψαροπούλας (εναλλακτικός στίβος θα είναι η θαλάσσια περιοχή στον Ζέφυρο, σε περίπτωση που ο καιρός δεν είναι ευνοϊκός) και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή.

Το πρόγραμμα του τριημέρου, που ιατρικά καλύπτεται από την 95 ΑΔΤΕ και υγειονομικά από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασπαστών και Ναυαγοσωστών του Ερυθρού Σταυρού, έχει ως εξής:

-Παρασκευή 22, Έναρξη των αγώνων, ημέρα 1η

09: 00 Τεχνική σύσκεψη

1η Ιστιοδρομία ώρα 13:30

Θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθούν τρεις (3) ιστιοδρομίες. 

17:30 Γεύμα πάστα αθλητών, προπονητών, μελών των Επιτροπών Αγώνων και Εφέσεων αλλά και όλων των συντελεστών, προσφορά των Υπερμάρκετ Σπανός

-Σάββατο 22, ημέρα 2η

09:00 Τεχνική σύσκεψη

1η Ιστιοδρομία ώρα 14: 00

Θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθούν τρεις (3) ιστιοδρομίες. Αν οι καιρικές συνθήκες  την προηγούμενη ημέρα δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή 3 ιστιοδρομιών θα γίνει προσπάθεια για (4) τέσσερες ιστιοδρομίες. 

17:30 Γεύμα πάστα αθλητών, προπονητών, μελών των Επιτροπών Αγώνων και Εφέσεων αλλά και όλων των συντελεστών, προσφορά των Υπερμάρκετ Σπανός

-Κυριακή 23, τελευταία ημέρα 

1η Ιστιοδρομία ώρα 11:00

Δεν θα δοθεί εκκίνηση μετά τις 14:00 για να μπορέσουν οι αθλητές να βγουν από τη θάλασσα στη στεριά, να ετοιμάσουν τα πράγματά τους να γίνει η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές, , διανομή αναμνηστικού μεταλλίου, μπουφές, προσφορά Pane di capo

16:00 Αναχώρηση των αποστολών για το Λιμάνι για να επιστρέψουν στους Ομίλους τους.

Μοιραστείτε το

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
 myCover logo  sarantis glykoepiloges 

Το Βήμα της Δωδεκανήσου

Eβδομαδιαία εφημερίδα της Δωδεκανήσου

Διευθυντής

Στέργος Μάτσης

Ρήγα Φεραίου 22 Κρεμαστή Ρόδος

Τηλ. 22410 92608 fax 22410 96701

Email12vima@gmail.com

Τελευταία άρθρα