ΔΙΑΦΟΡΑ

Διαγωνισμός FoodPhotography Εδώδιμα 2020 – 2021

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2020 – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021

Χορηγός Επικοινωνίας

 12vima.gr

Μαγειρική και Φωτογραφία είναι δύο τέχνες διαφορετικές, οι οποίες έχουν ένα κοινό: Το Φως!.. Σύνθεση, αντίθεση, θέματα, έμπνευση, πρωτοτυπία, φαντασία, δημιουργία, όλα ιδιότητες και στοιχεία που το Φως φέρνει στη μαγειρική και την κάνει μαγική!

Φως, όμως, εκπέμπει και ένας τρίτος παράγοντας: Η Ενημέρωση! Στην επιτυχία ενός διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα τη λέξη “Εδώδιμα” και ό,τι περιλαμβάνει αυτός ο όρος, η Ενημέρωση παίζει σημαντικό ρόλο! Θέλουμε πολλές και καλές συμμετοχές και η Ενημέρωση μπορεί αυτό να το πετύχει!..

Ο πρώτος διαγωνισμός foodphotography «Εδώδιμα» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις αρχές του 2019. Αυτό, μας έδωσε την ώθηση να διοργανώσουμε τον 2º Διαγωνισμό Γαστρονομικής  Φωτογραφίας Εδώδιμα 2020- 2021, με τίτλο “Μια Φωτογραφία, Χίλιες Γεύσεις”, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους φίλους της φωτογραφίας και του φαγητού, να δηλώσουν συμμετοχή και να δείξουν το ταλέντο τους τόσο στη μαγειρική όσο και στη φωτογραφία!

Με χαρά λοιπόν, Το “Σεντούκι της Γιαγιάς”, σε συνεργασία με τον Δρ.Αναστάσιο Μουμτζόγλου, ανακοινώνει τον 2ο Διαγωνισμό Γαστρονομικής Φωτογραφίας“Μια Φωτογραφία, Χίλιες Γεύσεις”.

Το διαγωνιστικό μέρος θα διαρκέσει έως Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 και προσκαλούμε όσους ενδιαφέρονται, να δηλώσουν συμμετοχή: https://sentoukitisgiagias.club/17565/

O Διαγωνισμός Γαστρονομικής Φωτογραφίας, οι Εκθέσεις Φωτογραφίας και το ΦεστιβάλFoodPhotography, θα διαρκέσουν έως 31 Δεκεμβρίου 2021

 

Η 5μελής επιτροπή, με Πρόεδρο τον Ανδρέα Σμαραγδή, θα επιλέξει 60 – 70 φωτογραφίες από το σύνολο των υποψηφιοτήτων, οι οποίες θα εκτεθούν στο Περιστύλιο της Πινακοθήκης Πειραιά, με μια λαμπρή γιορτή την ημέρα των εγκαινίων στα πλαίσια των εκδηλώσεων του FoodPhotographyFestival“Μια Φωτογραφία, Χίλιες Γεύσεις”.

 

Με εκτίμηση,

Η οργανωτική ομάδα:

Αναστασία Καδρέβη

Αναστάσιος Μουμτζόγλου

Μιχάλης Δαρδανελιώτης

e-mail: sentouki.tis.giagias.contest@gmail.com

 

 

 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε Μιχάλης Δαρδανελιώτης, τηλέφωνο επικοινωνίας 6906 951910

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ