ΔΙΑΦΟΡΑ

Διαγωνιζόμενη του GNTM γύρισε ταιvία πορvό – Οι πρώτες εικόνες (Pics)

Την γνωρίσαμε ως επίδοξο μοντέλο όταν συμμετείχε στις οντισιόν του GNTM, τώρα όμως τη βλέπουμε να κάνει… στροφή στην καριέρα της. Ο λόγος για τη Χριστίνα Ανδρεάδου η οποία κόπηκε στο δεύτερο bootcamp, λίγο πριν μπει στο σπίτι του ριάλιτι.

Η ίδια τότε είχε κατακεραυνώσει τους κριτές χαρακτηρίζοντας μάλιστα το παιχνίδι «στημένο» στις δημόσιες τοποθετήσεις της. Παρά την απογοήτευσή της, όμως, κατάφερε να βρει τον δρόμο της και να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στην… υποκριτική.

Με το πείσμα της κατάφερε να ανέβει στο θεατρικό σανίδι στο πλευρό του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

Αυτή δε την περίοδο συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «H σιωπή δεν είναι χρυσός», που θα κάνει μάλιστα περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Espresso», η Χριστίνα Ανδρεάδου δείχνει το ταλέντο της και στα πλατό αφού συμμετέχει σε ταινία της εταιρίας SugarBabes.tv, που φέρει την υπογραφή της βραβευμένης πρωταγωνίστριας αισθησιακών ταιvιών, Ίννα.

Η Χριστίνα Ανδρεάδου λοιπόν, σύμφωνα με την «Espresso» πρωταγωνιστεί στην ταινία «Christine, το κουνελάκι από την πασαρέλα», η οποία κυκλοφόρησε πριν από τρεις ημέρες. Μάλιστα έχει ως παρτενέρ τον σύντροφό της, που συμμετέχει στην ταινία με το ψευδώνυμο Nek Junior.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός της που ανυπομονεί να ξαναγυρίσει ταινία ανάλογου περιεχομένου.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι ήταν τέτοιος ο ενθουσιασμός της που ανυπομονεί να ξαναγυρίσει ταινία ανάλογου περιεχομένου.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ