ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας -Εργοτέλης: Αντίπαλοι τα… δίδυμα αδέρφια Τσέλιου!

Αδερφούς που να έπαιξαν αντίπαλοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχαμε πολλούς, Έλληνες και ξένους. Δίδυμα αδέρφια συμπαίκτες επίσης είχαμε, για παράδειγμα τους αδερφούς Χάσαν στον ΠΑΟΚ και τους αδερφούς Καραμιάν στην Παναχαϊκή. Δίδυμα αδέρφια το ένα εναντίον του άλλου… είναι πολύ πιθανό να δούμε αύριο, στη Ρόδο.

 

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη Ηλίας Τσέλιος, αναμένεται να βρεθεί απέναντι στον δίδυμο αδερφό του Θεμιστοκλή, με τον πρώτο φυσικά να αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος και τον δεύτερο ως τερματοφύλακα.

Οι δύο τους έχασαν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, καθώς ο Ηλίας είχε δεχτεί κόκκινη κάρτα ένα παιχνίδι νωρίτερα με αποτέλεσμα να είναι τιμωρημένος και να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής, ωστόσο αύριο ενδέχεται να βρεθούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους αντιμέτωποι.

Τα δύο αδέρφια μίλησαν στην ΕΡΤ 3 και πιο συγκεκριμένα για στην εκπομπή “Κόσμος των Σπορ” για την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Διαγόρα και χαρακτήρισαν “πρωτόγνωρη” την εμπειρία του να βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο με διαφορετικές φανέλες.ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ