ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Hμερίδα για τον Covid-19 με προσκεκλημένο τον Επίκουρο Καθηγητή ΕΚΠΑ Ιατρικής Σχολής και μέλος της «Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής» στην ΓΓΑ

Σήμερα (13:30) θα γίνει η ημερίδα του Διαγόρα για τον Covid-19. Με πρωτοβουλίες του μέλους της διοίκησης της και προέδρου του Ερασιτέχνη Διαγόρα, ιατρού, κ. Κωνσταντίνου Στεφανίδη, Τακτικού Καθηγητή «Μαιευτικής-Γυναικολογίας» στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 προσκάλεσε στη Ρόδο τον Επίκουρο Καθηγητή ΕΚΠΑ Ιατρικής Σχολής, μέλος της «Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής» στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και γιατρό της Ολυμπιακής ομάδας κ. Γιώργο Μαρίνο.

Ο κ. Μαρίνος σαν μέλος της Επιτροπής που εκπόνησε τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς χρήσης και τήρησης αυστηρού πλαισίου κανόνων υγιεινής εντός των αθλητικών εγκαταστάσεων, για τη σταδιακή επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων, θα ενημερώσει με ομιλία, τη διοίκηση της ΠΑΕ και τους παίκτες της ανδρικής ομάδας, για τους τρόπους αποφυγής μόλυνσης του covid-19 μέχρι να τους γίνει το εμβόλιο.

Τώρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Super League 2, η διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 οφείλει να προστατέψει τα μέλη της, όπως και όλους τους συντελεστές της ομάδας, η οποία έρχεται σε επαφή με ομάδες άλλων περιοχών της χώρας, τόσο στη Ρόδο, όσο και στα εκτός έδρα παιχνίδια.

Παράλληλα, αισθάνεται την υποχρέωση να το πράξει απέναντι και στην κοινωνία της Ρόδου, σφού ο ιστορικός Διαγόρας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ