ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Μετά τη νίκη του στον αγώνα με Πρωτέα Βούλας, ξεκινάει την Τετάρτη η προετοιμασία για το εντός έδρας με τον ΑΣΕ Δούκα

 

Η πολύ σημαντική νίκη του Γ.Σ. Διαγόρας στη Βούλα επί του ισχυρού Πρωτέα κράτησε «ζωντανή» την ομάδα μας στην υπόθεση- παραμονή και μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, καλείται να «εξαργυρώσει» την επιτυχία αυτή, κερδίζοντας εντός έδρας τον Α.Σ.Ε. Δούκα. Μετά από τρεις ημέρες παραμονής στην Αθήνα (για τα παιχνίδια με τον Έσπερο και τον Πρωτέα Βούλας), η αποστολή του Διαγόρα επέστρεψε στη Ρόδο το βράδυ του Σαββάτου και ο Μιχάλης Κουταλιανός έδωσε ρεπό στους παίκτες του μέχρι αύριο, αφού δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα, το προσεχές σαββατοκύριακο. Οι «κυανέρυθροι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη, οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εντός έδρας «τελικό» (Σάββατο 4 Μαρτίου- 15:00) με τον Α.Σ.Ε. Δούκα. Ο Nicolas Elame θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, στον τετρακέφαλο. Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής και ο Γ.Σ. Διαγόρας συνεχίζει τη μεγάλη του προσπάθεια.

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Ο Ερυθρός Σταυρός ευχαρίστησε τον Γ.Σ. Διαγόρας για τα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν με προορισμό τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία και τη Συρία. Η ανακοίνωση: «Δια της παρούσης επιστολής η πρόεδρος του Π.Τ. του Ε.Ε.Σ. Ρόδου κ. Στ. Παρασκευά, τα μέλη του Δ.Σ. και οι εθελοντές επιθυμούν να ευχαριστήσουν από καρδιάς για τη μεγάλη προσφορά σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, που θα αποσταλούν στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας κα Συρίας. Να είστε σίγουροι, ότι η προσφορά σας θα φτάσει στον προορισμό της σε συνεργασία με την κεντρική διοίκηση και τον διεθνή Ερυθρό Σταυρό».

 

 

 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ