ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Διήμερη επίσκεψη στο Καστελλόριζο του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου

Διήμερη επίσκεψη στο Καστελλόριζο πραγματοποίησε, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος ,συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η ολοκλήρωση της ανακατασκευής του οδικού δικτύου του νησιού, όπως και η ανακοίνωση από μέρους του, ότι το επόμενο σημαντικό έργο είναι η επισκευή- συντήρηση των σχολικών κτιρίων, το οποίο βρίσκεται σε φάση δημοπράτησης. Ο κ. Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για θέματα που αφορούν την πανδημία και τον τουρισμό και όπως μας αποκάλυψε, ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι ένα αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων στη θέση Νίφτης. Επίσης, συνεχίστηκε η προετοιμασία υποδοχής των ομογενών βουλευτών, στις αρχές Αυγούστου, στο Καστελλόριζο.

Το ίδιο διάστημα παρευρέθηκε στο νησί μας και η πολύ πετυχημένη εκπομπή αυτοκινήτου «TRACTION», που παρουσιάζει ο Κώστας Στεφανής, μέσω της οποίας θα γίνει μία επιπλέον τουριστική προβολή. Μία ακόμα σημαντική χορηγία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που καταδεικνύει τη συνεχιζόμενη και βελτιούμενη σχέση με το Δήμο μας.

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμος Μεγίστης συνοδοιπόροι στον κοινό όραμα για ανάπτυξη, ευημερία και προκοπή.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ

ΑΜΥΓΔΑΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ- ΣΤΡΑΤΗΣΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ