12vima ΝΕΑ ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δίκη Τοπαλούδη: Αρνείται το βιασμό και τον φόνο ο 21χρονος – Ρίχνει τις ευθύνες στον 23χρονο Ροδίτη

 

Ξεσπώντας σε κλάματα και λυγμούς ο 21χρόνος κατηγορούμενος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδηαρνήθηκε ότι βίασε και σκότωσε την 21χρόνη κοπέλα, επιστρέφοντας τα βέλη που έστρεψε σε βάρος του ο 23χρόνος συγκατηγορούμενος του.

Όλο το μερίδιο ευθύνης ο κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής το έριξε πάνω στον συγκατηγορούμενο του.

«Δεν την σκότωσα εγώ κυρία Πρόεδρε. Εγώ την βοήθησα. Μου είπε σε παρακαλώ πήγαινέ με στο νοσοκομείο» είπε ξεσπώντας σε λυγμούς. Με αναφιλητά συνέχισε «γιατί βλέπω τον πατέρα της; Φαίνεται αξιόπιστος, άνθρωπος με ήθος».

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της απολογίας του η οποία θα συνεχιστεί την Παρασκευή ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη για ο, τι συνέβη.

Απέναντι του βρισκόταν ο Γιάννης Τοπαλούδης ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Όπως περιέγραψε ο κατηγορούμενος είχε γνωρίσει την Ελένη Τοπαλούδη λίγες ημέρες πριν και είχαν βρεθεί ερωτικά μία φορά.

Το μοιραίο βράδυ, όπως περιέγραψε ο κατηγορούμενος, συναντήθηκε με την Ελένη «τη φίλησα στο μάγουλο και τότε είδε ότι ήταν κι ο Μανώλης και δώσανε τα χέρια. Δεν δυσανασχέτησε. Θα μπορούσε να φύγει. Μπήκε μπροστά στο αμάξι και ο Μανώλης κάθισε πίσω. Είπαμε να φάμε κάτι και σταματήσαμε στο σουβλατζίδικο. Πήγαμε να πληρώσουμε εγώ κι η Ελένη αλλά έφυγε κατευθείαν και μετά γύρισε και μας είπε ότι ήταν κλειστά. Πήγαμε στο σπίτι. Βγήκαμε από το αυτοκίνητο ανέβηκε ο 23χρόνος, άνοιξε την πόρτα και μπήκαμε στο σπίτι».

Ο κατηγορούμενος περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τι συνέβη μετά, δίνοντας, ωστόσο, αυτή τη φορά έδωσε ρόλο πρωταγωνιστή στον 23χρονο και κράτησε για τον εαυτό του τον…ρόλο του θεατή.

Αντιστρέφοντας, δηλαδή, ότι είχε κάνει ο 23χρόνος χθες. Όλα συνέβησαν όπως είπε την ώρα που η άτυχη 21χρόνη φοιτήτρια αμφισβήτησε τον ανδρισμό του 23χρόνου.

«Κοίταξε μια στιγμή τα νύχια της η Ελένη και του είπε άντε τελείωνε. Αυτός εξοργίστηκε και άρχισε να την χαστουκίζει, να τη χτυπάει, να την κλοτσάει. Εγώ καθόμουν σα μαλάκας. Δεν ήξερα ποιον να υποστηρίξω, την κοπέλα ή το φίλο μου. Μετά έφυγε και γύρισε με ένα μαχαίρι, άρχισε να την μαχαιρώνει και μετά το πέταξε κάτω με δύναμη. Μετά έπιασε το σίδερο από δίπλα και άρχισε να την χτυπάει. Τον έσπρωξα και μου είπε Εσύ να κάτσεις στη γωνία. Φοβήθηκα για τη ζωή μου».

Όπως ισχυρίστηκε στη συνέχεια πήγε την κοπέλα σε λιπόθυμη κατάσταση στο μπάνιο και συνήλθε. «Την πήγα στο μπάνιο. Πήγε να κοιτάξει το πρόσωπο της στον καθρέφτη και δεν την άφησα. Μπήκε στο ντουζ».

Στον 23χρόνο συγκατηγορούμενο του απέδωσε και την πτώση της Ελένης στη θάλασσα. «Κατευθυνόμασταν στο νοσοκομείο αλλά είδα ότι μπήκε σε έναν χωματόδρομο και κατάλαβα ότι δεν πάει στο νοσοκομείο. Βγήκε έξω. μου είπε «Εγώ θα την τελειώσω αυτή θα με κλείσει φυλακή».

Στη συνέχεια ο 21χρόνος περιέγραψε πως με τον συγκατηγορούμενο του γύρισε πίσω στο σπίτι και καθάρισαν τα αίματα και τα στοιχεία

«Μου είπε Αλβανέ μάζεψε ότι έχει αίματα και στοιχεία. Έτσι έκανα εγώ. Ότι είχε τα μάζεψα. Το μαχαίρι, τα προφυλακτικά, το σίδερο. Τότε μου είπε πήγαινε άφησε το δοχείο στο σαλόνι. Μετά μπήκε στο μπάνιο. Γέμισε έναν κουβά με νερό και χλωρίνη. Εγώ τον παρακολουθούσα Σα χαμένος. Μου είπε ξεκινά να καθαρίζεις. Όταν είδε ότι αργούσα επειδή είχε πολύ αίμα ήρθε κι αυτός με ένα σφουγγάρι».

Ο 23χρόνος «μου είπε αν αυτό το πεις πουθενά θα σου κάνω τα ίδια και χειρότερα και στην οικογένεια σου. Το ξέρω είναι λάθος μου όλο αυτό που το άφησα να γίνει αλλά πραγματικά εγώ είμαι αυτός που δεν προστάτευσα την Ελένη. Τις επόμενες μέρες συναντηθήκαμε και μου είπε να πούμε ότι την αφήσαμε και φύγαμε γιατί ήθελε να πάρει χασίς»

Από newsit.grΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ