ΔΙΑΦΟΡΑ

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν θα πει ποτέ ότι σκότωσε τα παιδιά της» (Video)

 

Προφυλακιστέα κρίθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Μετά από μια διαδικασία ανακριτική που ξεπέρασε σε διάρκεια τις εννέα ώρες, η κατηγορούμενη εξέθεσε τη θέση της σε σχέση με την κατηγορία. Αρνείται τα πάντα, δήλωσε ο δικηγόρος της», Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί, όπως δηλώνει, ότι αφαίρεσε τη ζωή των παιδιών της. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο», πρόσθεσε. «Προβάλλει επιχειρήματα και ερωτήματα τα οποία δεν βρήκανε ούτε σήμερα απάντηση πειστική. Είναι μια δικογραφία που αφήνει κάποια κενά και ερωτηματικά», υποστήριξε.

Παρόλα αυτά, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε ότι σέβονται «απόλυτα» την απόφαση των Αρχών. «Θα συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας για να βρούμε την προέλευση της φαρμακευτικής αυτής ουσίας, της κεταμίνης, που προκάλεσε τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Τα δύο ερωτήματα

Σύμφωνα με την κατηγορουμένη και εντολέα μου, η προέλευση της ποσότητας θα μας δείξει και ποιος έχει κάνει την πράξη. Υποβάλαμε αίτημα να ζητηθεί έγγραφη απάντηση από πλευράς του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού σχετικά με το εάν υπάρχει τελικά διαθέσιμη η φαρμακευτική ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο», τόνισε ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

«Το δεύτερο ερώτημα που θέτουμε εγγράφως είναι αν υπάρχει βιβλίο που τηρείται σχετικά με τη διακίνηση αυτής της απαγορευμένης ναρκωτικής ουσίας και αν σε αυτή την ερώτηση η απάντηση είναι θετική, τότε θέλουμε το όνομα αυτού ή αυτών που έλαβαν τέτοια φαρμακευτική ουσία κατά την επίδικη ημερομηνία της απώλειας της μικρής Τζωρτζίνας δηλαδή 29/1 του 2022», σημείωσε.

«Η υπόθεση έχει δρόμο», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος σημείωσε ότι η κατηγορούμενη ξέσπασε σε κλάματα όταν της ανακοινώθηκε ότι προφυλακίζεται και εξέφρασε την έκπληξή της.

Αναλυτικά τι δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας ΠισπιρίγκουΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ