ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήλωση του Δημήτρη Γάκη για τις αλλαγές στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου

«Είναι μία πολύ δύσκολη ώρα, η ώρα που κάποιος άνθρωπος, κάποιος αγωνιστής, κάποιος που ενδιαφέρεται για τα κοινά, αναγκάζεται από τη ζωή, από το χρόνο, να «υποχωρήσει».

Παρηγοριά όμως σε αυτή τη δύσκολη ώρα είναι το αποτύπωμα που αφήνει κάνεις πίσω του.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Σάββας Χατζησάββας άφησε ένα βαθύ αποτύπωμα στα χνάρια της διαδρομής του συνδικαλιστικού κινήματος, του κοινωνικού μετασχηματισμού. Αυτό θα πρέπει να τον κάνει περήφανο κι αυτόν αλλά και γενικότερα όλο το Συνδικαλιστικό Κίνημα.

Πάντα υπάρχουν πράγματα όμως που δεν έγιναν ακόμα και σου εύχομαι φίλε Σάββα να διαβείς την καινούργια διαδρομή με την ίδια επιτυχία.

Στο νέο πρόεδρο Παναγιώτη Εγγλέζο, εύχομαι δύναμη να μπορέσει να πάει τη σκυτάλη των αγώνων ακόμα πιο πέρα από κει που την παραλαμβάνει. Έχει πολύ καλά παραδείγματα τα οποία μπορεί να ακολουθεί. Δεν ξεχνάμε και πρέπει να τους αναφέρουμε παλιότερους προέδρους του Εργατικού Κέντρου Ρόδου που έγραψαν την δική τους ιστορία: Βασίλης Καϋμενάκης, Δημήτρης Μοσχογιάννης, Γιάννης Σαρικάς, ο θεμελιωτής του εργατικού κινήματος της περιοχής μας αείμνηστος Γιώργος Λαμπριανός αλλά και άλλοι.

Ο δρόμος προς την Ιθάκη είναι μακρύς και μας χρειάζεται όλους!»
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ